Naslovnica Vijesti Hrvatska

Oprez: Građanima u domove dolaze lažni zaposlenici HEP-a!

HEP-u su prijavljeni slučajevi postupanja nepoznatih osoba koje, predstavljajući se kao zaposlenici HEP-a, traže uvid u račune za električnu energiju i stanje brojila te nude potpisivanje ugovora za opskrbu električnom energijom
26. srpnja 2013. u 15:00 0 komentara 159 prikaza
HEP
Foto: Željko Lukunić/Pixsell

Iz Hrvatske elektroprivrede stiglo je upozorenje na postupanje nepoznatih osoba koje se korisnicima predstavljaju kao zaposlenici HEP-a te im nude potpisivanje ugovora za opskrbu strujom.

\"U proteklih nekoliko tjedana velik broj potrošača električne energije iz više dijelova Hrvatske (najviše s područja koje pokrivaju Elektra Zagreb, Elektrolika Gospić, Elektra Karlovac, Elektra Varaždin i Elektra Čakovec) prijavio je Hrvatskoj elektroprivredi slučajeve postupanja nepoznatih osoba koje, predstavljajući se kao zaposlenici HEP-a, traže uvid u račune za električnu energiju i stanje brojila te nude potpisivanje ugovora za opskrbu električnom energijom\', stoji u priopćenju HEP-a.

Iz HEP-a naglašavaju da zaposlenici Elektre nisu ovlašteni obilaziti kupce kategorije kućanstva radi ponude novih pojedinačnih ugovora o opskrbi, već da oni ovlašteno obilaze kuće i stanove isključivo radi očitanja i kontrole obračunskih mjernih mjesta (brojila).

>> HEP: U prvih 11 dana konkurenciji je otišlo svega 505 kućanstava

Elipso

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.