Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan udarni vikend
Povratak na članak

Oprez ako krećete na odmor. Promet će otežavati jaka bura, a opet se očekuju gužve i zastoji

Na hrvatskim cestama i ovoga vikenda očekuju se gužve i povremeni zastoji. Sve to otežavati će i jaka bura

Komentari 1

UN
unbekant
13:29 04.08.2016.

Mi zaista ni smo tursticka destinacija,niti odrediste,jer par ljetni vikeenda u godin,nam dodje nekoliko stotina tisuca turista,i mi ni smo spremni da ih dolicno docekamo,uvjek neki problemi na cestama,uvjek neka desavanja,uvjek se krivi neko drugi,a turisti dolaze i odlaze,pa u Becu dodje dnevno turista, koliko kod nas za cjeli tjedan,i nikavih problema nema niti na cestama,niti u gradu,ljudi dolaze ,prolaze i odlaze,a u nas uvjek kuknjava,i jadikovanje,ako je zima snjeg otezava sve,ako je ljeto vrucina i balkanska narav sve otezavaju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.