Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Makedonija
Povratak na članak

Oporbi u Skoplju vlast s Albancima

Socijaldemokrat Zaev prihvatio uvjete svih albanskih stranaka, čelnik VMRO-a Gruevski ogorčen – autonomija je korak prema velikoj Albaniji

Komentari 18

SV
svojaja
10:45 22.02.2017.

Ovi gdje god dodju prave drzavu u drzavi. Jeste sve ceka Europa vas sa vasim leglom dzihadista sto odlaze na ratista da im se vi uselite u kucu. Rasirenih ruku vas cekaju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:34 22.02.2017.

i tako su propali ruski planovi.. divota, a? a gdje su tu makedonski interesi? radi amerikanaca su makedonci morali pristati na sramne uvjete albanaca, i tako je narod kojeg nema ni 25% prigrabio pola vlasti u zemlji. sad žele ile i ostatak. jasna je trgovina, i jasno je da je ovo račun bez krčmara. bez 2/3 u parlamentu neće moći nitko ništa mijenjati u ustavu, pa je ovo samo prilika jednu stranu privremeno izgurati s vlasti. mogu ustav mijenjati kroz referendum. ali onda, kad to padne, pada i vlada. a vlast je slast, i neće je se nitko odreći. u svakom slučaju, ovo je poraz makedonaca. i kraj makedonije ko mlade države. imat ćemo treću albansku državu u europi, koje će se ujediniti u stvarnu veliku albaniju, i plan iz početka 20. stoljeća, će biti ostvaren. makedonci očito i nisu narod, već prije neki srpski i bugarski otuđenici. da dvije nacionalne stranke nisu u sudbonosnom trenutku mogle prevladati razlike, e to ne mogu probaviti.

VL
KA
Kameni
15:49 22.02.2017.

Neka budu islamisti samo ne Rusi. E to ce vas jarani moji ukopati u cijeloj Europi, kad ostarite za 20-30 godina Muhamed ce vas hraniti po Europi posto nemate vlastite djece, tooooooo tako vam treba, jos gore.

VL
Avatar tomislav21
tomislav21
12:24 23.02.2017.

Zelena transverzala ide vrlo dobro ....

VL
KO
kontraš
11:21 22.02.2017.

Znači kraj kao u fimu 😂😂😂, neka neka i treba malo

VL
MM
m.muharremi
21:47 22.02.2017.

jugoslavija je bila umjetna tvorevina zato je vise nema jer nikad u povjesti europe i balkana do 1919 g. nije postojala . Makedonija je umjetna tvorevina koja isto nece je biti jer , prije 1945 nije u jugoistocnoj europi nii postojala. Iliria tj . albanija je zemlja koja je sa svojih 180.000 cetvornih km. postojala do prije kosovske bitke 1389 a potom , otomanska imperija, kad god bi bila u skripcu s rusijom ili kad god je trebala disciplinirati ili kazniti albance , poklonila njihove teritorije srbiji, crnoj gori, grckoj I slc.sto je I razlog stvaranja ovih umjetnih tvorevina I drzavica koje su se lazno svjetu prikazane kao prirodne. Ustvari , ako hocemo pravo I naucno govoriti , jedina je albanija prava prirodna drzava svojom porjeklom I svojim identitetom

VL
AR
Argos
17:47 22.02.2017.

makedonija nije napravila popis stanovništva još od 1991.Kada je trebao biti popis 2001 g.počeo je sukob makedonskih Albanaca i Makedonaca.Upravo to što izbjegavaju priznati da je 1/3 stanovništva Albanske nacionalnosti stvara probleme.

VL
MM
m.muharremi
16:49 22.02.2017.

naucice da vide albance ravnopravnim a ne gradjane drugog reda kao sto su cinili u proslom stoljecu. U ravnopravnim uvjetima u svacemu smo bolji , spretniji i uspjesniji jer govorimo i njihov jezik a oni o nasem,nemaju pojma .. tradicijaija je na nasojj strani bez obzira sto su nas silom I bez pravdno raskomadali u vise drzava

VL
MM
m.muharremi
22:45 22.02.2017.

jugoslovenska nacija i drzava bile su umjetne tvorevine i zato nema ih vise. Makedonska nacija i drzava makedonija su isto umjetne tvorevine zato ,ni jedne ni drugih vrlo skoro nece biti . Albanaca i albanije je uvjek bilo na ovimovim prostorima, danas ih ima i , bit ce nas jos vise u buduce..povecane brige o albancima od krugova I pojedinaca, upravo je dokaz koji ide tome u prilog

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.