Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parkiranje u Koprivnici

Oporba traži smanjenje dnevne karte na 30 kuna

parkiranje, Koprivnica
Foto: Ilustracija: Marijan Susenj/PIXSELL
13.12.2015.
u 06:30

Karta se sada naplaćuje 80 kuna, iako je sat parkiranja u prvoj zoni tri kune, a naplaćuje se od 7 do 17 sati

Koprivnički HDZ zatražio je od gradske vlasti predvođene SDP-om da promijeni koncesijski ugovor za naplatu parkiranja, prema kojemu se dnevna karta plaća 80 kuna, iako je sat parkiranja u prvoj zoni tri kune, a parkiranje se naplaćuje od 7 do 17 sati.

– Ako izračunamo vrijeme od deset sati i cijenu od tri kune po satu, kazna bi maksimalno smjela iznositi 30 kuna, a svi jako dobro znaju da se naplaćuje u iznosu od 80 kuna – kazao je šef gradskog HDZ-a Ernest Forjan i upozorio da su inspektori Ministarstva gospodarstva takav sustav naplate već srušili u Opatiji i Crikvenici.

– Grad će se s koncesionarom sastati u što kraćem roku kako bismo pronašli rješenje problema koje će ići u korist naših građana. Apeliramo na građane da plaćaju parkirališne karte – odgovorila je Gordana Biondić, glasnogovornica gradske uprave.

>> Riječani više ne plaćaju kazne za parkiranje, trebaju li Zagrepčani?

Komentara 4

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
10:21 13.12.2015.

Beavo oporba, 80 kuna je sramotno visoka cijena. A parking na glavnom velikom bolničkom parkiralištu je prava katastrofa kada pada kiša, lokve vode, nemaš gdje stati, užas.

BD
bozidar.dolenec
15:11 13.12.2015.

Koprivnica je bila Koprivnica do devedesete ovo dalje nije za komentar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije