Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izrada najvažnijeg dokumenta
Povratak na članak

Oporba podržala Milanovićev prijedlog. Grbin: Prilika za nacionalnu, a ne stranačku strategiju

Mostov Zvonimir Troskot nazvao je Milanovićev prijedlog korektnim i konstruktivnim jer se, kako je rekao, oko strateških dugoročnih interesa Hrvatske treba ići na što šire uključivanje svih relevantnih političkih faktora.

Komentari 4

BR
brojevi
08:48 13.11.2020.

Kako ne bi podržala svog novog lidera koji se rukama i nogama bori da zamuti svoju ulogu u aferi "Kovačević"a istovremeno iz ćistog populizma daje tobože svoje prijedloge koji su već prije tri godine aktualizirani. Jeftina i prozirna demagogija koja je u skladu retorike i javnog diskursa zastupnika tipa Grmoja, Bulja, Ahmetovič i ostalih sijača laži. Strategija je potpuno jasna-agitpropom udarati po Vladi i Plenkoviću ,istina je pritom potpuno nevažna. Milanoviću se mora odati priznanje kako je galamom i prikrivenim prijetnjama uspio izazvati stres kod onog dijela oporbe koja mu svih ovih godina nije bila sklona. Tipični primjer Stokholmskog sindroma.

VL
NE
Neo001
10:52 13.11.2020.

Sa ovom levom bagrom Hrvatske nikada ne bi bilo, otac zdepenjara nije digao ni dva prsta za državu Hrvatsku, naše naoružanje predao srbima da nas imaju čime ubijati a kao premijer zadužio je državu za 14,5 milijardi Eura, rasprodajom države opljačkao za 200 milijardi kuna. Isto je nastavio slučajni sa svojom kukulele bandom zadužio za 100 milijardi i još toliko opljačkali.Ta bagra može samo upropastiti državu

VL
DU
Deleted user
10:51 13.11.2020.

Oporba Zoki, ZOKA oporbi, dvosmjerno uvlačenje.Svaka čast na transparentnosti.

VL
DU
Deleted user
11:25 13.11.2020.

ukini dvojna državljanstva za građane bivše Yu..to nisu državljanstva to su sugrađani... više od pola kriminalno, ukini dijasporu da glasa a ne plaća porez.. na referendum izlaze samo građani hr a ne cijeli svjet i crkva .. ak si kapetan budi dosljedan

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.