Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA U TJESNACU
Povratak na članak

Oporba nezadovoljna – predsjednik proglasio ratno stanje zbog izbora

U istočnoj i južnoj Ukrajini moći će se mobilizirati u vojne postrojbe, uvesti vojna ili radna obveza; a vlasti će imati pravo na cenzuru

Komentari 5

MP
miroslav.petkovic.7564
11:38 28.11.2018.

Jadni Ukrainci usto ih uvalise! najprije Timosenko sve polopala sad Prorosenkovic.Srusili legalnu vlast imali petsto dolara placu sad dvista. Narod pobiga iz zemlje cetri miliona ih radi tu u Rusiji a cetri na zapadu. Strava.Jos sa ta tri broda tj Kanua posla ih da poginu.Hvala Rusin sto su postupili trjezveno i nitko nije poginuo .Jos otkrite cjevi na brodovin strava.Zrtvovali ih. Pa nisu to Africka plemena da mogu ratovat sa Rusima e Natovci igrate se sa vatrom.Ali nigdi nikog u rupi.

VL
Avatar Trica
Trica
11:09 28.11.2018.

Ako Ukrajinci nastave ovako, Rusi će od straha pobjeći u Berlin:))

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:38 29.11.2018.

a ni riječi u medijima o napadu kemijskim oružjem u siriji, u alepu, gdje su teroristi koje podupire zapad opet napali kemijom... porošenko odrađuje zadatak, pozornost je tu, u 15 km blatnog zaljeva.

VL
DU
Deleted user
09:01 29.11.2018.

cudna je zemlja ukraina, prilicno veliki nacisti,svoboda, banderasi,azov divizija,neki sokoli itd. i svi podrzavajju predsjednika waltzmana

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.