Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu se pripremili
Povratak na članak

Oporba negodovala zbog promjene dnevnog reda. Bulj: 'Najbolje da naručite robote da dižu ruke'

Nakon stanke vladin predstavnik odbio je sve oporbene amandmane na izmjene Ovršnog zakona osim jednog SDP-ovog kojeg je prihvatio djelomično, a prihvatio je sve HDZ-ove i Odbora za zakonodavstvo.

Komentari 8

NE
Neo001
17:16 26.11.2020.

Bilo bi znatno oku ugodnije gledati robote umjesto ovakve imbecilne, parazitske bagre kao što je švelja bulj i mnogi slični

VL
DU
Deleted user
17:54 26.11.2020.

Mirek,Mirek pa ti i jesi robot,al samo ti je jezik na pogon i to baterija Grmoja&Petrov.

VL
DU
Deleted user
11:53 26.11.2020.

najbolje da uvedu onlile sabor bit će jeftinije .. iskreno nikakve koristi za narod da ih sve skupiš

VL
CH
chanchir
12:04 26.11.2020.

HDZ je osuđena zločinačka organizacija koja zahvaljujuči umreženosti kriminalaca,uhljeba i izdajnika uništava Hrvatsku........malo istine,,,,,,,briši Miško

VL
MK
MKinkognito60
19:27 26.11.2020.

Stvaranje dugova na sve moguće načine, kartično plaćanje, plaćanja mobitrlom, nekritično uzimanje kredita bez razmišljanja i informiranja koje zamke donose različite kao ugodne kamate, uzimanje potrošačkih kredita za brzo opremanje stanova i kuća. Sve je to dovelo do nemogućnosti vraćanja dugova. Netko mora pokrit dugove ili dužnik ili država. Osobno ja koji svoje dugove redovito vraćam i ne zadužujem se ako ne mogu redovito pokrivati vraćanje dugova imam se pravo ljutiti ako netko prođe bez vraćanja duga jer dug se vraća iz proračuna. Kad su nuđeni krediti u švicarcima koji je hvaljen kao stabilna valuta i još u postocima niska kamata bilo mi je jasno kako je to opasno, bilo je dovoljno u knjižnicama pogledati tečajnu listu pa se odmaknut od takvih ugodnosti. Puno onih koji su uzimali kredite su računali na jamca svjesno kalkulirali prijevaru. Banke iako nerado daju fiksne kamate u domaćoj valuti, davale su ih ali sa garancijama i visokim premijama osiguranja, nitko tko je uzeo švicarce niti nezna za premiju osiguranja. Sada ovrhe prijete i ne želi ih nitko čak se nežele ni razgovarati o reprogramiranju. Pa kako mislite da će biti pokriveni dugovi. Poznajem čovjeka koji je i ovoj krizi raznim manevrima digao kredite koje ne može vratiti osim ako pogodi euro jackpot i on ga igra i nada se.

VL
DU
Deleted user
22:30 26.11.2020.

Ovaj Zekanović je prošli tjedan grmio u Saboru da su Hrvati glup narod. Kako nisam glasao za njega i njegovu stranku molio bih ga da sve što govori govori za sebe i članove svoje stranke. Ako je on glup, ja nisam.

VL
AB
abokatstir
21:31 26.11.2020.

Buljje prava buljba, razguzio se ko snaša

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.