Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Oporavljaju se četvorica sudionika obrednog dočeka Nove godine

02.01.2009.
u 15:02

Četvorica sudionika obrednog dočeka Nove godine u Saborskom, na kojem je jedna osoba umrla, oporavljaju se, doznaje se u Općoj bolnici u Ogulinu.

Na imanju HDZ-ova načelnika Hodaka poginuo umirovljenik

Naime, uz već hospitaliziranu trojicu muškaraca naknadno je, uz policijsku pratnju, na Odjelu psihijatrije smješten i četvrti sudionik.

U bolnici je potvrđeno da je naknadno primljen L.H. iz Saborskog.

Na pitanje policiji je li riječ o općinskome načelniku Luki Hodaku policija je samo potvrdila da je imanje na kojemu se sve dogodilo u njegovu vlasništvu. Hodak za sebe, inače, kaže kako je indijanski šaman i iscjelitelj. Poznavatelji tehnike nekonvencionalne medicine pretpostavljaju da je okupljeno društvo kroz zajedničku seansu htjelo "pročišćeno" ući u Novu godinu.

U Operativno-komunikacijskom centru karlovačke Policijske uprave kažu da se još radi na identifikaciji trupla.

Zamjenik ravnateljice ogulinske bolnice Krunoslav Cindrić izjavio je za Hinu da su četvorica pacijenata konzumirali opojne tvari i da se njihovo stanje "ne bi moglo okarakterizirati kao trovanje".

Policija je jučer navela da su petorica muškaraca koji su bili na dočeku Nove godine u drvenoj baraci u Funtani kod Saborskog sudjelovali u nekom obredu u sauni tijekom kojeg su uzimali pripravke od otrovne biljke bunike te da su u bolnici zbog smetnja s tim u vezi završila njih trojica, a jedan je pronađen mrtav. No, danas se doznaje da je na Odjel psihijatrije smješten i četvrti muškarac.

Istraga je u tijeku.

(Hina)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije