Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Motorijada

Opojni miris oktana iz ljubimaca na dva kotača zapalio Poloj

motori (1)
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/6
08.05.2011.
u 13:41

Osmi megabikers susreti okupili su 3000 motorista iz 150 klubova i višestruko veći broj posjetitelja iz cijele Hrvatske i Europe.

Slavonski je Brod protekloga vikenda ponovno bio bajkerski centar Hrvatske, pa i šire. Utrke ubrzanja, defile brodskim ulicama, atraktivan stand show, natjecanje u bacanju guma u dalj, vožnje spretnosti i sporosti te glamurozni koncerti neki su od sadržaja oko kojih se u sklopu osmih megabikers susreta okupilo oko 3000 motorista iz 150 moto klubova i višestruko veći broj posjetitelja iz cijele Hrvatske, ali i Europe. Svi su oni hrlili na polojsko izletište ujedinjeni u zajedničkoj misiji – dobro se zabaviti.

- Jedan prijatelj sugerirao mi je kako ne bi bilo loše posjetiti brodsku motorijadu. Pristao sam i nisam se pokajao. Uistinu je sjajno, ovakvo ozračje još nisam vidio, ni doživio, a pohodio sam s ekipom mnoge motosusrete diljem Hrvatske – čuli smo od karlovačkog bajkera Davora Grčića.

Niti ova motorijada nije prošla bez omiških gusara, koji su u Brod ponovno donijeli specijalitete dalmatinskog kraja. Ove godine na meniju su bili slani inćuni i pečena srdela, koju su, naravno, posluživali uz crno vino. U glazbenom dijelu programa oduševili su popularni TBF-ovci, Majke te američki rocker Lord Bishop, koji je na brodsku motorijadu stigao izravno iz New Yorka. Zajedno s njima, na pozornici se izmjenjivalo nekoliko mladih brodskih i zagrebačkih bendova.

– Rado sam se odazvao pozivu na motorijadu iako s motorima, moram priznati, nemam nikakve veze. Osim možda s elektromotorima i motorima u perilici za rublje, koji se često kvare pa moram zvati očevog prijatelja koji mi ih popravi za malo novaca – našalio se forntman TBF-ovaca Mladen Badovinac.

Megabikers susreti i ove su godine imali humanitarni karakter. Za to se pobrinula udruga Academico, koja je na svojim štandovima prodavala majice, bedževe i upaljače za Udrugu djece oboljele od malignih bolesti Slap. Na utrkama ubrzanja pobjedu je ponovno odnio nenadmašni Zdravko Petričević.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Golum
Golum
17:38 09.05.2011.

Petak je bio katastrofa.....nigdje nikoga......čak i organizatori bili razočarani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije