Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV BISER

Opljačkao je Subway, krenuo bježati pa shvatio da je nešto zaboravio

Foto: Screenshot
1/3
18.10.2018.
u 21:18

Ovo nije prvi njegov prijestup jer je policija utvrdila da protiv njega postoji nekoliko naloga na području Georgije.

Zachary P. Miller (34) ušetao je prošlog tjedna u Subway u okrugu Gwinnett, Tennessee,  gdje je naručio sendvič, no kada je došlo vrijeme da plati on je preskočio pult i ukrao novac iz kase.

Miller je ukrao ukupno 100 dolara te je krenuo prema izlazu, no prije nego je napustio Subway sjetio se da nije uzeo sendvič te se vratio po njega. Ova suluda pljačka u kojoj je muškarac 'zaradio' manje od 650 kuna dogodila se u utorak 9. listopada, a Zachary je uhićen ove srijede ujutro.  

Ovo nije prvi njegov prijestup jer je policija utvrdila da protiv njega postoji nekoliko naloga na području Georgije.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
domxerex
22:11 18.10.2018.

Kod nas u gradu ima jedan beskućnik koji uvijek kada se temperatura ujutro približi smrzavanju ode do neke banke i razbije im stakleni izlog i sačeka da dođe policija i uhapsi ga. Nakon toga ide u zatvor i tamo provede po nekoliko mjeseci. Taman prođe zima i on može izaći. Pametan lik se neće smrznuti negdje u nekoj napuštenoj kući kao drugi beskućnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije