Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bešćutni lopovi

Opljačkali madića koji je nakon pada sa zgrade ležao u nesvijesti

Sud
03.11.2012.
u 17:49

Vidjevši mladićevo nepomično tijelo na pločniku, dvojac iz Liverpoola izašao je iz zgrade, pretražio njegove džepove te mu otuđio iPhone i novčanik

Leanne Ryan (30) i Thomas Knight (50) iz Liverpoola dobili su po dvije godine zatvora jer su u lipnju ove godine opljačkali mladića koji je nekon pada s drugog kata zgrade ostao ležati na pločniku.

Iako još uvijek nije utvrđeno pod kojim je okolnostima devetnaestogodišnji Daniel Courchee stradao, mladić je pri padu zadobio višestruke prijelome glave, nogu, ruku i zdjelice i život mu je visio o koncu, piše Daily Mail. Vidjevši njegovo nepomično tijelo na pločniku, dvojac iz Liverpoola izašao je iz zgrade, pretražio njegove džepove te mu otuđio iPhone i novčanik. Lopovi su se zatim udaljili, a mladić je, nakon što je odveden u bolnicu, hitno podvrgnut nizu operacija koje su mu spasile život. Kako je Danielu novčanik s dokumentima bio ukraden, policija ga dugo nije mogla identificirati.

- Počinili ste okrutan i bešćutan zločin u kojem ste oboje ravnopravno sudjelovali. Žrtvini rođaci pretrpjeli su sate agonije ne znajući što se dogodilo s mladićem - kazao je sudac pravdajući visinu kazne nakon što je na sudu, između ostalih dokaza, prikazana i snimka nadzornih kamera koje su zabilježile stravičnu krađu.

>>Bračni par ubio kćer zalivši je kiselinom jer je pričala s mladićem

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije