Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu bilo dovoljno

Opet uhvaćen u vožnji bez položenog ispita. Kažnjen s 15.600 kuna

kazna
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL/Ilustracija
31.08.2020.
u 14:33

Obzirom da je i ranije u više navrata počinio isti prekršaj, policajci su ga uhitili i smjestili u Jedinicu za zadržavanje i prepratu, nakon čega je prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu

Zagrebački vozač (29) koji je ponovno uhvaćen u vožnji bez položenog vozačkog ispita uhićen je i kažnjen s 15.600 kuna, izvijestila je policija.

Nesavjesni vozač je zaustavljen u četvrtak navečer na raskrižju Slavonske avenije i Ulice Siniše Glavaševića. Policijskom kontrolom utvrđeno je da vozi prije stjecanja prava, tj. bez položenog vozačkog ispita.

Obzirom da je i ranije u više navrata počinio isti prekršaj, policajci su ga uhitili i smjestili u Jedinicu za zadržavanje i prepratu, nakon čega je prepraćen na Općinski prekršajni sud u Zagrebu. Sud mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu 15.600 kuna, izvijestila je zagrebačka policija.

Komentara 3

ZO
Zoran
15:50 31.08.2020.

Čiji auto vozi? Oduzeti auto ako što vridi i na bubanj.

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
19:27 31.08.2020.

Po mom mišljenju kazne su i dalje PREBLAGE,veli čovjek da je 1000kn preoštra kazna za mobiteliranje u vožnji,e pa nije,svaki 10 vozač u prosjeku i dalje priča na mob dok vozi,svakodnevno vidim i profesionalce kako to rade,vozače kamiona,autobusa i sl.

RO
roland
15:37 31.08.2020.

Kakve gluposti! Oni ga kazne, a on nema novca za platiti. Stavit ga 2 godine u zatvor i onda neka 2 godine radi, a ako neće, e onda ga policijatreba pendrecima po leđima. Ne prejako, ali da osjeti. Dok mu ne dođe do mozga. Za 15 dani je vani, i opet u autu. Kakve koristi od kazni kad je novčana kazna mrtvo slovo na papiru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije