Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrhtavanje tla

Opet se zatresao Balkan: Potres jačine 4,1 po Richteru pogodio Albaniju

potres
Foto: Borna Filić/PIXSELL
04.11.2016.
u 09:38

Potres se dogodio jutros, iza 6 sati

Albaniju je jutros pogodio potres magnitude 4,1 po Richteru. Potres se dogodio 65 kilometara sjeverno od Tirane na dubini od 18 kilometara, javlja emsc-csem.org

Zasad nema informacija o materijalnoj šteti ili ozlijeđenima.

Podsjetimo, jučer je potres jačine 4 stupnja po Richteru zatresao područje 8 kilometara istočno od Banja Luke. Dogodio u 16.04 sati po lokalnom vremenu na dubini od 10 kilometara.

> > Potres jačine 4 stupnja po Richteru pogodio područje Banja Luke: 'Trajao je oko tri sekunde'

Ključne riječi

Komentara 1

MG
milerazbojnik@gmail.com
13:36 04.11.2016.

ne želim bit zli prorok al nešto previše se drma po ovim našim prostorima i bojim se da će nekog tresnut i strest s zemljom ili banjaluku ili po italiji a ne sumnjam i ove naše tu prostore .jednom rjećju previše ih je ućestalih za redom na ovom djelu i to nije dobro jer po meni navješćuje jedan razoran jer se nastavlja konstantno što je suprotno da idu dva ili tri i onda mir kad sve zbrojim narode moj nedo bog tog i da se desi nikom.no tu je što je i bit će što mora bit jer se nemože izbjeći ako li je suđeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije