Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruski lanac

Opet otvoren superjeftin dućan Mere!

Ruski dućan Mere u Njemačkoj
Foto: Hendrik Schmidt/DPA/PIXSELL
1/10
06.02.2019.
u 17:37

Zbog nestašice koju su prouzrokovali gomile kupaca bio je zatvoren dva dana.

Ruski je diskont Mere u njemačkom Leipzigu danas ponovno otvorio svoja vrata kupcima nakon što je bio zatvoren u ponedjeljak i utorak zbog nestašice robe koju su kupci zbog niskih cijena toliko brzo razgrabili. Uspjeli su nabaviti novu robu koja spremno čeka novi nalet Nijemaca.

Dućan koji je u Leipzigu prošlog tjedna otvorila ruska tvrtka Torgservis od početka se oglašavao kao najjeftiniji, a svoju je prvu trgovinu otvorio namjerno u istočnoj Njemačkoj gdje je standard niži nego na zapadu te zemlje.

Mere je prepoznatljiv i zato što kupci u njemu robu uzimaju direktno s velikih paleta.

VIDEO Ovo su plaće u Zagrebu

 

Ključne riječi

Komentara 29

AA
aabbcc
18:21 06.02.2019.

Ovakvi ducani bi trebali raditi i neradnim danima da i radnicka klasa more kupiti dovoljno hrane !

Avatar dzambo
dzambo
17:57 06.02.2019.

E da su tolike cijene bile u zadnjih godina a plate kao danas ne bi pucanstvo moralo ic u privatni kredit jer bi poslije uzimanja osnovnih namirnica za zivot ostajalo puno vise cistog ''kesa'' da se uzme veca stvar za kes a ne da se dize privatni kredit za to....I manje bi bilo ''blokirani''...nisu ni ''Rusi'' toliko ''pohlepni''...a ionak zadnjih god. prodavane su namirnice I slicne stvari kao ove ko kod Rusa iste kvalitete al samo raspakovane I na policama I sa drugim etiketama AL po puno vecoj cijeni a iste kvalitete...slicno nesto ka ''Svicarci'' krediti jer zar se nije moglo ak dobijas u Kunama kredit vracas ga u Kunama…..to bi isto bilo da mi ovdje u Americi banka da kredit I isplati u ''tolarima'' a vracam ga u $....majko moja sta se radi…..

ST
stefj
18:22 06.02.2019.

Ovaj članak bi morao imati oznaku promo, iz aviona se vidi da je reklama. Osim toga, što to radi u novinama kod nas, zar će ljudi ići u Njemačku u šoping?... Mogu isto tako pisati o nevjerojatnim popustima u Američkim šoping centrima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije