Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Kladuša

Opet napadnut imam koji je osudio vehabije

vehabije
Foto: VL FOTO
1/2
23.02.2015.
u 07:00

Napad se dogodio u subotu oko podneva u Trnovima, a nepoznati i maskirani napadač zadao mu je tri ubodne rane.

Četvrti put u posljednja dva mjeseca efendija Selvedin Beganović, imam u džematu Trnovi kod Velike Kladuše, napadnut je nožem.

Nepoznati i maskirani napadač zadao mu je tri ubodne rane. Napad se dogodio u subotu oko podneva u Trnovima. Policija je jučer privela četiri osobe za koje pretpostavljaju da bi mogle imati veze s napadom na imama koji je prošle godine na Facebooku napisao otvoreno pismo jednom od vođa vehabijskog pokreta u BiH, Huseinu Bilalu Bosniću. U tom ga je pismu javno kritizirao zbog vrbovanja i slanja ovdašnje mladeži na ratište u Siriju i Irak.

Nakon javno iznesenih kritika Beganović je postao metom napadača, a Islamska zajednica zabranila mu je da se koristi društvenim mrežama. 

>>Vehabije prijete imamu, bačena bomba u dvorište braće Keserović

>>U Cazinskoj Krajini vehabije teroriziraju stanovnike

Komentara 28

PA
pacoje
16:08 23.02.2015.

ne moze covjek ni da cita nesto lijepo o muslimanima, sve teroristi ili buduci teroristi su to za medije, ako se musliman negdje brani opet su teroristi za zapad i krscansko.cionisticke medije,i ponekih medija gdje su drzave sa vecinom muslimana,jer su vladari diktatori i cionisticki manipulisani i primoravani,sto znaci izdajice pravednih ratova i nastojanja za mir i red)...a svi drugi osim muslimana i samim dokazima da su agresori i krsitelja svih prava smatraju se po njihovim (zapadnim politikama i rezimima ) kao toboze spasitelji, pri tome ne zele ni da daju ni da otkriju istinu ssa cime svijet i onako zna, kao palestina, irak,avganistan itd..zna se tko je tu krsitelj svih prava..zato zatvaraju oci ljudima puttem cenzure u medijama kada se radi o Egiptu,Palestini,siriji,itd.....braco po Adamu a.s....svi vi koji citate ovaj komentar,kao sto postoji jedna istina,tako je i krsenja ljudskih i vijerskih prava muslimana sirom svijet od nevjernicke vojske i takvi medija kao sto ima zapad istina..ali zapamtite i Isusu (isa a.s) su mnogi ucinili nepravdu, i pobjednik na koncu nce biti onaj koji je jaci, nego onaj koji je vjernik,i koji se Uzda u 1 Boga,nije moglo nitko pobjediti Islam, jer ono raste i iz vaseg korijena, jer ste i vi mnogi koji citate priznali ili ne korjen prvoga covjeka koji nije molio nijednog drugog nego Boga kojeg mole muslimani, a tako je cinio i Isus (isa a.s.) ..vi koji mislite da ste ugrozeni od muslimana vi svjesno ili nesvjesno lazete, jer musliman nikada ne napada ako nije u odbrani.

СP
Српски Pатник
10:31 23.02.2015.

Pogledajte muslimanske sajtove sa vestima,samo pogledajte pa cete videti da svaki drugi musliman podrzava ISIL

VE
velikazmija
10:40 23.02.2015.

što se u bosni slobodno nose kalašnjikovi po ulici redovne postrojbe ne nose tenisice kakvi su ovo ljudi i država i pusićka bi njih u e.uniju- nije ovo za nikud iz bosne-

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije