Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povjesničar Domagoj Knežević

'Opet grade Titov kult ličnosti i pokušavaju rehabilitirati nelegitimnu državu Jugoslaviju'

29.10.2023.
u 15:48

Jedinstvenu spomen-ploču na zgradi Generalnog konzulata Republike Hrvatske u Stuttgartu, koja je posvećena Hrvatima koje je likvidirala jugoslavenska tajna služba, svečano je otkrio potpredsjednik Vlade i ministar branitelja Tomo Medved koji je tom prilikom rekao da su Hrvati "izbjegli teror i žrtvu u svojoj domovini, ali zločinačka komunistička tajna služba Udba pronalazila ih je u Njemačkoj, ubijala i mučila".

Komentara 18

LE
Levanto
17:11 29.10.2023.

Nelegitimna tvorevina koja se održavala tlačenjem, posebno hrvatskog naroda. Sada se vidi da jedino Slovenci pripadaju istoj grupi zapadnog svijeta. Srbi, pravoslavlje i ćirilca, muslimani su okrenuti arapima i turcima. Jednostavno, pripadamo različitim svjetovima.

Avatar votum
votum
17:08 29.10.2023.

Jugoslavija je mrtva i istrunula. No Hrvati je nikad ne smiju zaboraviti, jer onaj koji zaboravlja ponavlja greške.

DA
darko122
16:12 29.10.2023.

Da, evidentno je da su istočne službe koje su pod svoje uzeli sve bivše djelatnike, rade na reklamiranju nove Juge. Reklamom i lažima izazivaju nostalgiju i mnogi ne znaju da rade u interesu nove Srboslavije. To je lako provjeriti, trebaa samo reći ok može, samo glavni grad neka bude Zagreb, narodna banka u Zagrebu, Himna, Opera N.Š Zrinski i kraljica Hrvatica i sačekajte reakciju sa istoka, ja je znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije