Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u splitu

Opet blokirana imovina čelnicima Credo banke

credo banka
Ivica Galović/PIXSELL
16.06.2012.
u 15:49

Imovina je blokirana vlasnicima Borisu Baraču i Mirku Vukoviću, njihovim sinovima i ujedno članovima Kreditnog odbora banke Viboru i Marku te članovima uprave Šimi Luketinu i Mati Mišiću.

Čelnicima propale Credo banke Županijski sud u Splitu ponovo je donio rješenje o blokadi imovine.

HRT piše da je imovina blokirana vlasnicima Borisu Baraču i Mirku Vukoviću, njihovim sinovima i ujedno članovima Kreditnog odbora banke Viboru i Marku te članovima uprave Šimi Luketinu i Mati Mišiću. Svi su oni osumnjičeni za štetu od pola milijarde kuna, a imovina je blokirana i članovima njihovih obitelji.

Prvo rješenje o blokadi Vrhovni sud ukinuo je u travnju jer nije bilo najjasnije zbog čega bi se imovina blokirala Šimi Luketinu. Njega se ne sumnjiči da je uzeo novac za sebe pa je cijeli postupak tada vraćen na novo odlučivanje.

 

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:43 16.06.2012.

to nije nikakva vijest. vijest će biti kad blokiraju imovinu : lukoviću, katičiću, prki, škegri i ostaloj bagri koja je opelješila banke .

OB
-obrisani-
11:15 17.06.2012.

Neka im bude još 1000 X blokirana imovina, jednom lopov uvijek lopov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije