Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariz

Operacija uklanjanja bombe: Evakuacija 1800 ljudi

Neredi i prosvjed u Parizu
Foto: Reuters/PIXSELL
15.02.2019.
u 15:38

Nakon otkrića zaostale bombe iz Drugog svjetskog rata, u Parizu u nedjelju počinje velika operacija uklanjanja bombe koju je 1944. izbacio na grad jedan od bombardera

Nakon otkrića zaostale bombe iz Drugog svjetskog rata, u Parizu u nedjelju počinje velika operacija uklanjanja bombe koju je 1944. izbacio na grad jedan od bombardera, javlja u petak AFP i dodaje da će se iz sjeveroistočnog dijela grada morati evakuirati 1800 ljudi.

Eksplozivna naprava otkrivena je 4. veljače na gradilištu na pariškoj  periferiji. Oko 300 ljudi morat će biti evakuirano iz četvrti Saint-Denis, a oko 1500 iz četvrti Chapelle. "Zbog deaktiviranja bombe bit će potrebno uspostavi zonu evakuacije u krugu od 300 metara", kazao je gradonačelnik Saint-Denisa.

Operacija će znatno poremetiti željeznički promet od osam do 14 sati, a posebice će biti pogođeni brzi vlakovi (TGV).

>>Prosvjed žutih prsluka u Parizu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije