Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PADA

Opečeni hokejaš odšetao se od olupine srušenog zrakoplova

galimov (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
09.09.2011.
u 17:49

Svjedok avionske nesreće u Jaroslavlju ispričao je da se hokejaš Aleksandar Galimov (26), iako mu je opečeno 90 posto tijela, odšetao nakon pada aviona.

Dvojica preživjelih iz avionske nesreće u Jaroslavlju, koja je doslovno izbrisala hokejsku momčad Lokomotiva, još su u kritičnom stanju. U nesreći je poginulo 43 ljudi, a preživjeli su hokejaš Aleksandar Galimov (26) i član posade Aleksandar Sizov. Avion se srušio nedugo nakon polijetanja 250 km od Moskve.

– Nema promjene u njihovim stanjima – rekao je glasnogovornik ministarstva zdravstva. Svjedok je ispričao da se Galimov, unatoč opeklinama na 90 posto tijela, odšetao s mjesta nesreće, pišu RIA Novosti. Nakon što su ga prevezli u bolnicu, razgovarao je s ocem i drugim članovima obitelji. Trebat će najmanje tjedan dana da bi otkrili uzrok nesreće. Motori su uredno radili prije polijetanja. Jedan od mogućih uzroka nesreće mogla bi biti loša kvaliteta goriva.

Istražitelji su našli crnu kutiju, ali još nisu mogli pregledati podatke jer moraju pričekati da se vrpce osuše, prenosi Newser. Na internetu je osvanula najnovija snimka nadzornih kamera na kojoj se vidi pad aviona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije