Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLINSKA RENTA

Općinama stigli milijuni kuna naknade za eksploataciju nafte i plina: 'Što se sad događa, ne znam, ali ovo je pozitivan šok'

28.09.2022.
u 08:12

Slične dobre vijesti stigle su ovih dana i u ostale gradove i općine diljem Hrvatske koji imaju pravo na naknadu za istraživanje i eksploataciju plina i nafte

Ključne riječi

Komentara 26

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
06:56 29.09.2022.

Kad se zbroji sav taj novac nije to niti 5% onoga što je samo jedan direktor Ine sa svojom HDZ ekipom i obitelji pokrao i dijelom potrošio. Ovo je članak kako bi se HDZ iz Ine prikazao kao dobrotvor, a radi se o otimanju nafte i plina koji idu van Hrvatske po rasprodajnim akcijskim cijenama. A Mađare ne smiješ niti taknuti jer odmah navlačiš cijeli lanac pljačke. A oni koji su trebali sve to nadgledati, uz ogromne prihode, slizali su se sa kriminalcima i radili ono što najbolje znaju, ništa. ”Uvijek i sve za Hrvatsku, a našu jedinu i vječnu Hrvatsku ni za što!" Kako kroz desetljeća to prijetvorno zvuči.

Avatar Nlnja
Nlnja
09:45 28.09.2022.

Događa se da zbog umjetno napucane cijene plina i nafte sada ostvarujete ekstraprofit koji adezeovci mogu mirno pokrasti.

Avatar Cantor
Cantor
08:50 28.09.2022.

Neugodno je gledati kako plaćeni komentatori vire iz stražnjeg otvora partije i ulizuju se velikom anemičnom vođi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?