Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupanje

Opatijski kukali nazdravili Novoj godini u hladnom moru

opatijski kukali (1)
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
01.01.2011.
u 14:43

Na Slatini prvog dana godine tradicionalno otvorena ovogodišnja sezona kupanja.

Opatijski "kukali" - galebovi tradicionalno su prvog dana nove godine točno u 13 sati otvorili sezonu kupanja. U starinskim jednodjelnim kupaćim kostimima s crvenim kapicama Djeda mraza četvorica su hrabrih muškaraca zaplivala u moru na kupalištu Slatina.

Kukalima niska temperatura mora nikad nije bila zapreka da ostvare svoj naum. Na današnjih 7 stupnjeva ponovno su pokazali da se, barem oni, mogu kupati cijele godine i poručili da Opatija svoj turizam može živjeti cijele godine. Šampanjcem su nazdravili početku 2011. godine i šetačima, brojnim domaćim i stranim turistima, koji su ih odjeveni u tople kapute i bunde bodrili sa šetnice.

Kukali su, inače, prije Božića, na istom mjestu zatvorili lanjsku kupališnu sezonu. Predbožićno kupanje ipak im je bilo malo ugodnije, temperatura mora bila je 12 stupnjeca C.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
17:08 01.01.2011.

da ova fotka nije od litos.. triba dobro provirit... ima previse laznjaka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije