Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFRIČKA SVINJSKA KUGA
Povratak na članak

Opasnost sve bliža: Na farmu svinja ne smije se unijeti ni sendvič

Afrička svinjska kuga sve je bliže, sektor težak milijardu kuna u strahu je od najgoreg

Komentari 6

IV
IvoDivo
09:07 24.08.2019.

Na prijedlog da se farme presele u titove bunkere u koje smo uložili milijarde drugovi dijele žute kartone

VL
DU
Deleted user
16:31 23.08.2019.

Ask je izmisljotina da se uniste domace farme...onda uvoz tzv.mesa pa navalite narode.. .

VL
VG
Veseli Gost
16:40 23.08.2019.

ivo ... pa i tebe staviti u te bunkere sa svinjama.

VL
BE
Beskucnik
23:21 23.08.2019.

Problem je Kina gdje je zbog epidemije ubijeno puno svinja a ne zele meso iz US pa su se okrenuli Europi kojoj vise odgovara svjeze meso u velikim kolicinama i po dobroj cijeni prodat u kinu nego kao dosad zalihee (kojih vise nema )u malim kolicinama i niskoj cijeni u RH . I upravo ce se dogodit da za sezonu prsuta nasi pametni prsutari koji su uvozili sirovinu i po visim cijenama ostanu bez ikakve sirovine a i kolinje je upitno jer nemamo ni za svjeze meso svinja Tako ce nasoj agromafiji pred izbore doci sve na naplatu iz svih ovih godina unistavanja vlastite proizvodnje , kad meso i mesni proizvodi budu trostruko skuplji s cime misle nahranit glasace

VL
JA
Javnodobro
16:47 23.08.2019.

Bez brige, sve što crkne ide u posebnu... parizer i u neke kobase... sve bu to balkan fino popapal. Ništa se ne baca.

VL
AD
adrad
07:38 24.08.2019.

Naručeni članak. Uvoznički lobi će sve učiniti da smanji domaću proizvodnju. Sjetite se ptičje gripe - pobili sve što ima perje samo da bi mogli uvoziti jeftinu piletinu i jaja iz Poljske.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.