Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opasnost

Opasnost od terorističkih napada u Europi preuveličana

berlin, brandenburška vrata
Reuters
05.10.2010.
u 09:17

Upozorenja Sjedinjenih Američkih Država i Japana nanijela su veliku štetu europskom turizmu.

Upozorenja američkog State Departmenta i japanskog ministarstva vanjskih poslova  na opasnost od terorističkih napada u Europi preuveličavaju opasnost od terorizma i nanose udarac europskom turizmu, ocjenjuje The Independent.

U obavještajnim informacijama nije bilo ničega što bi ukazalo na to da su baš američki i japanski državljani u posebno velikoj opasnosti, a činjenica da nitko nije uhićen, dokaz je koliko su daleko od realizacije nebulozni navodni planovi za napade na europske gradove, piše londonski The Independent. 

Ključne riječi

Komentara 133

OB
-obrisani-
13:51 05.10.2010.

kebra123, David Coleman Headley aka Daood Sayed Gilani ? Je\'l to taj ?

OB
-obrisani-
14:51 05.10.2010.

Kolika je vjerojatnost da dobijem 7 minusa za jedan prosječan komentar a da nema Igle na forumu koji je spomenut..??? I još k tome sve ostale ocjene se kreću oko plus- minus 1 do 2?

ST
Stockholm
12:55 05.10.2010.

Ucitelju, bitno je da ces ti biti u tom zrakoplovu ... pa to onda vise nece biti fikcija ... strah od nicega ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije