Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Heroj ulice'

Opasnost na cesti: Mladić napravio 302 prometna prekršaja

divljak na cesti
Marko Mrkonjić/Pixsell
17.05.2013.
u 10:07

Zbog neplaćanja kazni za prometne prekršaje odležao je već dvije godine. Kazna za zadnji prekršaj, za vožnju u pijanom stanju, neregistriranom vozilu i bez vozačke je 15 tisuća kuna

Napravio je već 302 prometna prekršaja, a zbog neplaćanja kazni odležao je dvije godine u zatvoru. Pijanog su ga za volanom uhvatili 39 puta, ali on sebe smatra herojem.

Dobro poznat policiji, 27-godišnji Darijo Petrović iz Darde prošlu subotu jurio je 150 km/h pokušavajući pobjeći policijskoj patroli u neregistriranom autu i bez vozačke dozvole, pa se zabio u dvije kante, pišu 24 sata. Odveden je u policijsku postaju na triježnjenje, gdje su mu izmjerili 1, 71 promil alkohola u krvi, što nije ništa u odnosu na 2, 61 koliko su mu najviše u jednom od mnogih zaustavljanja izmjerili. Policija je utvrdila da je ovo 302. prekršaj 27-godišnjaka, za koji je dobio 15 tisuća kuna kazne.

Darijo Petrović već je dvije godine odležao u zatvoru zbog neplaćanja kazni, a kaže, odležat će i ovu, jer nema toliko novaca.

Ovaj bezobzirni vozač 39 puta je uhvaćen pijan za volanom, a sam sebe smatra herojem ulice, kazao je za 24 sata.

 >>Prilikom pretjecanja vozačica udarila u bus i na mjestu poginula

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije