Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbezumljeni putnici

Opasno slijetanje: Zrakoplov preskočio pistu i završio u travi

Jan Vennegoor of Hesselink
Foto: AFP
1/2
21.09.2012.
u 20:42

Zrakoplov kompanije Air Aurela vraćao se iz Nice, a kada je trebao sletjeti počeo se naginjati i završio je u travi

Umjesto na pistu, zrakoplov kompanije Air Aurela sletio je u travu na brinatskom aerodromu Birmingham. U vrijeme slijetanja u njemu je bilo stotinu turista koji su se vraćali s odmora iz Nice.

Putnici kažu kako su podrhtavanje zrakoplova osjetili još prilikom puta, a u trenutku kada je trebao sletjeti, počeo se naginjati te se zaustavio na travi, još više prestrašivši već izbezumljene putnike piše Daily Mail.

Srećom, nitko od putnika i posade nije ozlijeđen, a aerodrom je dva sata bio zatvoren.

Jedan od putnika, Tim Witcherley, ispričao je kako su problemi nastali još kada je zrakoplov poletio iz Nice.

– Kada je krenuo s aerodroma, osjetili smo jako podrhtavanje, kao da su mu kočnice bile blokirane, isto kao i u automobilu. Tada je uzletio i bilo je poprilično neugodno putovanje do Birminghama – ispričao je. On tvrdi da putnici ipak nisu paničarili već su se smijali kada je avion počeo skretati na travu.

Ključne riječi

Komentara 3

BO
bolesnodrustvo
22:39 21.09.2012.

Ove niskobudžetne kompanije su i "nisko" sigurne, vole rolati po travi.

KR
kreont
07:40 22.09.2012.

Krenuo je malo igrati skwosh.

Avatar perodeformero
perodeformero
11:17 22.09.2012.

Stranka zelenih će se i dalje boriti protiv betonizacije aerodroma. Ovo je još jedan dokaz da avioni mogu i na livadu sletjeti. Živjele ovce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije