Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Opasna scena na cesti: Vozači začuđeno gledali tko im se pridružio u prometu

Foto: Screenshot
1/3
17.07.2020.
u 08:49

Na snimci se vidi kako dječak i djevojčica sjede i voze se u lažnom SUV-u dok kraj njih jure automobili.

Nevjerojatna scena zabilježena je u jednom gradu na sjeveru Kine gdje je dječak u malom električnom automobilu za igranje prometnom cestom provozao djevojčicu.

Na snimci se vidi kako dječak i djevojčica sjede u lažnom SUV-u dok kraj njih jure automobili.

Srećom, djeca nisu ozlijeđena na cesti, a ''spasila'' ih je vozačica koja je prošla pokraj njih te se zaustavila i maknula ih s opasne ceste.

Vjeruje se kako su se djeca negdje u blizini u dvorištu igrala električnim automobilom nakon čega su odlučila provozati se po pravoj cesti.

Cijelom događaju svjedočila je i policija koja je također prolazila istom cestom, a koja je bila s djecom dok po njih nisu došli roditelji. Policija je snimku događaja objavila na kineskoj društvenoj mreži Weibo.

Komentara 2

NE
nečešrazbojniče
13:47 17.07.2020.

Mali je faca a vi sad pišite što god hoćete.

YU
YugoGVXnostalgiCharger
12:53 17.07.2020.

Lee provozao komada, ali u krivom smjeru, mora da je doselio iz Hong Konga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije