Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Opasna ‘ekskluziva’: nitko se još nije tako igrao s terorizmom!

Dogodi li se nakon neargumentiranih optužbi stvaran teroristički čin, Hrvatska će za to odgovornim držati Mektića i njegove sponzore

Komentari 17

Avatar Uskok
Uskok
22:29 16.03.2019.

Jedan dio vlasti i stanovništva u BiH je neprijateljski prema Hrvatskoj.

VL
AN
Antonio1952
22:40 16.03.2019.

Jadna je zemlja koja ima ovakvog seljacinu za ministra sigurnosti. Dosta mu je samo vidjeti facu, a kad jos i progovori boze sacuvaj. Kad bi bila istina sta prica trebao bi podnijeti ostavku za nesposobnost, ako laze i nema dokazee kakav je to covjek da obavlja tako vaznu funkciju.

VL
TR
tramontana
22:27 16.03.2019.

Trebamo se po ovome i inače drugim problemima sa susjedima baviti stvarno ozbiljno. Diplomati su nam obični miševi, umjesto da budu mačke. Hrvatska mora ozbiljno razmisliti o osobama koje kompromitiraju, te im jednostavno zatvoriti granicu.

VL
ST
stefj
22:26 16.03.2019.

A što sad, možda je onaj s Novog Zelanda bio na skupu u Višegradu. Pa odmah krenuo u realizaciju čim se vratio doma... Sve u svemu, uvijek su znali pucati bombe u medije, a mediji su se uvijek hvatali. Pa samo pogledajte kako su neki domaći portali odmah prenijeli vijest i držali se dan-dva iste ko pijani plota (Index, NL, ...)... Ima Bih velikih problema kod kuće, uvijek im fale vanjski neprijatelji. O bilo kojim Bosancima se tu radilo. Lakše je uvijek izmisliti prijetnju, nego se pozabaviti vlastitim problemima... Imaju jake islamske fundamentaliste, da ne kažem ISIL, očito imaju i jak četnički pokret, nije im baš lako...

VL
SB
sinisa.budimir.18
06:57 17.03.2019.

Zid na granicu

VL
KO
komar64
07:49 17.03.2019.

Bošnjački političar Ejup Ganić jednom je rekao " Srbe ne volimo a Hrvate mrzimo" to je preslik bošnjačke politike...a jedini razlog mržnje je zavist .

VL
AR
Artusartus
07:46 17.03.2019.

gdje se mogu vidjeti te fotografije?

VL
FI
fifmar
11:44 17.03.2019.

Kviki, mislim da sami ne vjerujete to sto pisete . Mrznja i populizam su hrana za neobrazovane i primitivne, ne znam radite li to namjerno ili ste uhvaceni u zamku.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
22:17 16.03.2019.

opet nam naš lopovluk dođe glave. konzul je uzeo lovu,dao auto , ovi iz sarajeva su to doznali i izmontirali čitavu priču. pa što se to događa s našim diplomatima,znaju li oni išta drugo nego krast.

VL
KV
Kviki
23:32 16.03.2019.

Glavna tuziteljica BiH je HDZ-ova, Coviceva. Mekticev zamjenik je rodjak glavne tuziteljice. Novinar Djakovic, koji je dobio auto od hrvatskog konzula, inace obvjestajca, je rodjak glavne tuziteljice sa oceve strane. Zato su Mektica odma pozvali na saslusanje. On je to znao i zato ide direktno na diplomatski skandal. Sad mozete nastaviti sa desnicarskim glupostima i likvidacijom karaktera. Ovo je sve u reziji HDZ kadra u obje drzave. Sad kojeg krila, bice pricica.

VL
KV
Kviki
23:16 16.03.2019.

U redu je platiti nekog da spijuniras neku potencijalno opasnu grupu. Ali, da se ucjenjuje i forsira da neko radi obavjestajan posao je uzas. Ovo ce Hrvatsku skupo kostati. Jos su uz to dogovorili prebacivanje oruzija iz Hrvatske u ta bosanska sela, dabi onda Hrvatska otkrila potencijalni nazovi terorizam i digla sebi rating. Ovi hercogovacki Udbasi su dno dna. Sto je najgore u svemu ne zna se ko je tu vise kome rodjak. Onaj Djakovic radi za Dodika, vozi auto hrvatskog konzula, bliska rodjaka mu sudija, a drugi rodjak zamjenik Mekticu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.