Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
smjene i imenovanja

Opačić, Čačić, Miljenić, Linić i Mrsić predstavnici Vlade u GSV-u

Vlada (1)
Patrik Macek/Pixsell
12.01.2012.
u 14:38

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je raspravljala o kadrovskim pitanjima

Nakon što su prošloga tjedna sindikati požurivali Vladu da imenuje svoje predstavnike u Gospodarsko-socijalnom vijeću, na sjednici iza zatvorenih vrata Vlada je to danas i učinila.

Predstavnicima Vlade RH u imenovani su Radimir Čačić, Milanka Opačić, Orsat Miljenić, Slavko Linić i Mirando Mrsić, a zamjenicima Tamara Obradović Mazal, Darko Ledinski, Sandra Artuković Kunšt i Boris Lalovac. Dosadašnji predstavnici i njihovi zamjenici razriješeni su.

Do promjena je došlo i u Agenciji za poljoprivredno zemljište. Petar Čobanković razriješen je s mjesta  predsjednika Upravnog vijeća, a novim je imenovan ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, koji će odsad sjediti i u Skupštini Hrvatskih šuma.

Čobanković više neće obnašati ni dužnost predsjednika Upravnog vijeća Agencije za upravljanje državnom imovinom. Novim predsjednikom imenovan je Radimir Čačić.

 

 

 

Komentara 11

Avatar pupoljak
pupoljak
15:03 12.01.2012.

Jadan Čobi. Sad bu pal u depresiju pa će još više mlatiti po kulenu i čvarcima :-)

KA
Kamarat
17:15 12.01.2012.

\"HARAČ VLADA\"

KU
kukuriku
16:32 12.01.2012.

..\"centrala\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije