Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRDOLJAK O IZJAVAMA
Povratak na članak

'Ono što je Vučić napravio je da svoje greške iz prošlosti opravdavaš optužujući druge'

Vrdoljak smatra da paušalne i loše izjave srbijanskog predsjednika pokazuju kako to izgleda kada se trenutnom emocijom želi voditi državu i onda to ima posljedice na regionalnu politiku.

Komentari 28

RI
rightside
12:25 06.08.2018.

vrdoljak, puti srbe i vucica,, problem ovdje je pupavac i njega treba ili preodgojit ili istjerat iz vlade zbog suradnje sa neprijateljima hrvata,,zapravo izolirat ga i pokrenut one sve prijave i istrage oko njegove imovine i kako ju je stekao,,

VL
Avatar utunelu
utunelu
12:33 06.08.2018.

vrdoljak ne prdi brate i ti sluga srbije ti i tvoja partija nije li presednica hns glavna u zastupanju srpskih interesa u hrv?

VL
DU
Deleted user
12:32 06.08.2018.

nisi ni ti bolji

VL
DU
Deleted user
13:03 06.08.2018.

A Vučić je htio Hrvatsku bez Hrvata !!!! Tko je onda veći nacionalista? Sve manjine treba jednostavno ukinuti. Ili su hrvatski građani i sudjeluju u izgradnji države, ili neka idu gdje misle da im je bolje. Da nije bilo Puniše Račića nebi bilo niti Dr. Ante Pavelića, da nije bilo Miloševića, Babića, Martića, Vučića, Šešelja, Arkana itd... nebi bilo niti Thompsona. Mi Hrvati se trebamo samo sjetiti Stjepana Radića: "Nikad više u Beograd". Kad je Stjepan Radić umirao, on je svojoj braći govorio: "Oj Hrvati još nas dosta ima, prekinimo veze sa srbima".

VL
DU
Deleted user
16:08 06.08.2018.

Vučić jako dobro zna da rat nije počeo 04.08.1995. Zna vrlo dobro kad, zašto, kako i tko ga je započeo, a i tko ga je dobio a tko izgubio. Ali u funkciji stvaranja novog mita o stradanju srba i vječnojj žrtvi bleji i dalje i ne odustaje. To što on bleji nikom očito nije ni važno, ali kad besramno vrijeđa Hrvatsku i hrvate, onda je vrijeme da mu netko začepi labrnju. A za to nije dovoljno kazati "što je previše, previše je".

VL
ZG
zgblabla
12:39 06.08.2018.

Budale pričaju,pametni sute fukate se bogate. I. A

VL
DU
Deleted user
12:45 06.08.2018.

Istina za Vučića. Al što se ovaj javlja, evo ga ponovno na naslovnicama i u vladi umjesto u zatvoru

VL
ZG
zgblabla
12:52 06.08.2018.

Za svog ministriranja osnovao 3 agencije uhljebio 40 tak HNS ovaca nametnuo bezvezene brojce impulsa topline....olicenje nepotizma i poglepe

VL
DU
Deleted user
12:42 06.08.2018.

Vrdoljak glumata domoljublje umjesto da je u Remetincu. Šutio si majstore kad je Pusićka, kao ministrica vanjskih poslova, optuživala svoju dravu za agresiju itd itd.

VL
VE
verica2
12:40 06.08.2018.

Majko moja, opet je Vrdoljak izjavio i opet u jednom danu dvije njegove velike fotografije uz naslov! Ako su plaćeni članci, treba ih kao takve označiti,, a ako nisu netko bi iz Večernjeg trebao odgovoriti zašto se čitatelje ovako sustavnoavno i bezobrazno maltretira i izaziva!

VL
CI
cicibela
13:14 06.08.2018.

Oj Vrdoljače, pričaj nam o svom koalicijskom partneru Pupovcu, jer ne sjedi nam Vučić u hrvatskoj Vladi

VL
GO
goja
14:52 06.08.2018.

"Psiho", kako ga zovu Srbiji ili "Vrela usna" u Vojvodini, je u totalnoj panici jer mora priznati Kosovo. Pozdrav Kosovarima iz Hr. "Pi..ousti

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
13:36 06.08.2018.

Insteresanta mi je izjava o osobnom stavu u vezi sa ponovnom kandidaturom Kolinde Grabar-Kitarović za predsjednicu države. Da to možda nije neki pokusni balon koalicije? Čini mi se da je.

VL
VR
vracar
14:23 06.08.2018.

Ja zaista ne razumem sta se hrvatskacudi izjavama izsrbije, i sta ocekuje da cuje izsrbije...? Da li bi bilo normalno i moralno da srbi i srbija podrze proslavu oluje, u kojij je proterano oko 200000 srba( nebitna je brojka, da ih je bilo i 20000..). Protiv vucica sam, ali sta je on rekao netacno... da je hrvatska htela drzavu bez srba..., pa naravno da jeste. Da je u hrvatskoj nemacka vojska u ww2 docekana kao oslobodiioci, naravno da jeste, postoje i snimci. Rekao je da su u crkvi u glini spaljeni srbi, da je podignut na tom mestu srpski dom, a da ga je hrvatska kasnije preimenovala u hrvatski dom, a da na istom mestu se juce dogodio ustaski pir, gde tompson pozdravlja prisutne sa ustaskim pozdravom, a 10000 ljudi mu otpozdravlja, gde program vodi klero-fasisticki desnicarski voditelj, uz to osudjeni diler kokaina... Na stranu sve pre toga , na stranu uzroci i posledica, na stranu nasi zlocini, vuciceva proslost, ovde govorimo samo o proslavi oluje, i dogadjajima oko toga. Kako po vama treba da se postavi srbija? Kako bi se vi osecali kad bi smo mi proslavljali pokolj za blajburgu, jer je tamo zlocince, okupatore i kvislinge stigla zaskuzena kazna, ili kada bi srbija i srbi u hrvatskoj proslavljali dan zauzimanja vukovara, ne hajuci za hrvatske zrtve, i osecanja porodica stradalih..?

VL
SL
slavko_lisica
13:42 06.08.2018.

1854. godine u hr saboru je na osnovu statuta pod pritiskom austrijske carevine i rima prihvacen je serbski jezik da bi ga 20 godina kasnije poceli mijenajti u hibridnu verziju tj...... 1900. godine u agramu (danasnjem zg) na sve katolickom skupu svi pripadnici unajata, jezuita, srba katolika, srbi sokci, srbi katolici sa rijeke bune, srbi katolici iz hercegovine , dubrovnika, dalmacije, likije, slavonije, zumberka itd itd morali su da se zovu RVATI , budite iskreni pa kupite spiglo... i sta cemo sad znaci 80-85% dnk pripada najstarijem genu Helmskog teritorija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.