Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javno se ispričao

Ono što je ovaj policajac napravio iznenadilo je mnoge: Žao mi je zbog mog postupka

Justin Burch
Foto: Screenshot YouTube
19.04.2017.
u 12:28

Policajac Justin Burch jurio je u svom automobilu, a onda ga je jedan građanin prijavio

Ono što je policajac iz Oklahome učinio iznenadilo je mnoge, a njegov primjer trebali bi slijediti i drugi. Policajac Justin Burch na Facebook-stranici policije gradića Sperry u Oklahomi objavio je kako si je sam ispisao kaznu za brzu vožnju koju će platiti kao i svi drugi građani. 

Iako si je kaznu ispisao nakon što ga je prijavio anonimni građanin, mnogi to ni tada ne bi učinili. No, on se ispričao svojim sugrađanima i objavio kako je bio u žurbi, ali da to nije opravdanje za vožnju od 120 do 130 kilometara na sat, koliko je tog dana vozio. 

– Imao sam razloga za žurbu, no moja brzina nije bila razumna. Smatram se odgovornim kao što bi to bio i svatko drugi. Napisao sam si kaznu koju ću platiti kao i svaki drugi građanin. Žao mi je zbog takvog postupka i iskreno se ispričavam – napisao je na Facebooku policajac Burch, zbog čega je dobio brojne pohvale svojih sugrađana.  

Zbog brze vožnje tako će platiti kaznu od 300 dolara, a toga je dana vozio svoj policijski automobil. 

>> Crnogorskom policajcu djevojčica nudila cvijet, ali njegova reakcija posve je neočekivana!

>> Rus se šokirao kada je na televiziji otkrio kako mu supruga zarađuje novac

>> Majka napravila ovu fotografiju kćeri, a onda je kraj djevojčice ugledala nešto zastrašujuće

Komentara 4

DU
Deleted user
22:52 22.01.2018.

Ovako masni bolje da nije reko da je policajac jer to su nacionalne sramote ,hr prednjaci crveni nosevi i velike puzlje svaki drugi trebalo bi ga na lijecenje od alkohola i skidanje do 50 kg ako zeli radit taj poso

DU
Deleted user
19:31 22.01.2018.

A jeli se sam zakljucao u zatvor? Koja ovcurina, ...

DU
Deleted user
15:11 19.04.2017.

A kolika mu je mjeečna plaća? Vjerojatno nešto veća od 600 dolara, pa ima otkud platiti kaznu od 300 dolara. Dakle, nema se baš s čime previše hvaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije