Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINSKA NEKULTURA
Povratak na članak

Ono što Hrvati rade sa svojim vinima je poražavajuće

Kupnja vina daleko je više emocionalna nego racionalna, što znači da će vjerni potrošač kupiti marku kojoj je vjeran jer je to za njega “vrijednost za novac”. Dakle, iz rezultata ovog istraživanja da se zaključiti da je potrebno potrošače vina educirati i znatno unaprijediti vinsku kulturu.

Komentari 7

SC
saff_cenzuriran
13:38 02.12.2021.

jedino što je poražavajuće kakva se smeća prodavaju u hrvatskim trgovinama.

VL
BI
billynik
13:00 02.12.2021.

Lupetanje!

VL
IL
ilijacelic
15:02 02.12.2021.

Ja u moji 75 god. popijo sam oko 3 Litre vina nikada nisam pušijo i osjećam se zdravo kao da imam 30 god. Alkohol i cigarete to je otrov vjerujte mi.Puno sam radijo samo u Njemačkoj imam 40 god.radnog stažastaža u Hrvatskoj 3 god.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.