Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uoči izbora

Oni koji u nedjelju dobiju povjerenje, dobit će i odgovornost

kosor šeks
Robert Anić/Pixsell
04.02.2011.
u 21:47

Koalicije HDZ-HSS i SDP-HNS u nedjelju izlaze pred vukovarske birače.

Zadnje sate prije početka izborne šutnje, pred prijevremene izbore za Gradsko vijeće, u petak su svoje završne skupove održale koalicije HDZ-HSS i SDP-HNS. Potporu izbornoj listi HDZ-HSS, na središnjem skupu koji je održan u kino dvorani, došli su dati i potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks i potpredsjednik Vlade RH Petar Čobanković koji su pozvali Vukovarce da izađu na nedjeljne izbore i glasaju za „ponos, mladost, znanje i iskustvo“.

- Oni koji na nedjeljnim izborima dobiju povjerenje birača, dobit će i odgovornost jer je Vukovar sveto mjesto hrvatske povjesti, sadašnjosti i budućnosti, rekao je Šeks dok je Čobanković istaknuo da Hrvatska mora vratiti dug Vukovaru koji je on dao u Domovinskom ratu.

- Vlada to i radi, ali nema pravog sugovornika u vukovarskoj gradskoj vlasti, rekao je Čobanković dodajući da je u vezi slučaja uhićenog vukovarskog branitelja Tihomira Purde najvažnije da se u Hrvatsku vrati kao čestiti i pošten čovjek.

Nositelj liste HDZ-HSS Damir Barna najavio je niz projekata koje ova koalicija planira pokrenuti u gradu ukoliko dobiju povjerenje građana.

Završni skup na središnjem vukovarskom trgu, Trgu Republike Hrvatske, održala je i koalicija SDP-HNS. Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo, koji je i nositelj liste, pozvao je birače da u nedjelju izađu na izbore i ponovno poklone povjerenje njegovoj listi.

- Lista SDP-HNS predstavlja garanciju ubrzanog razvoja i uređenja Vukovara. Od proteklih lokalnih izbora do danas puno toga nabolje promijenilo se u Vukovaru i pod sloganom "Nastavimo zajedno za Vukovar", rekao je Sabo pozivajući građane na zajedništvo i doprinos razvoju grada.

Komentara 16

BA
baća45
13:10 05.02.2011.

Tko realan i normalan može obećati da će rješiti korupciju u HRvatskoj kad je korupcijom prožeto cjelo tkivo društva od poduzeća, javnih ustanova, općina, županija, policije, suda...do kako vidimo sve do sabora i vlade?

UT
utatica
22:03 04.02.2011.

od ovih gore stranaka jedino vjerujem HSS-u, svi ostali su kmeri

OB
-obrisani-
09:27 05.02.2011.

postoji li odgovornost među HDZ-ovom čelnicima, netšto je novinar pobrkao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije