Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novo lice krajnje desnice

Ona postaje prva premijerka Italije: Što stoji iza naglog uspona Braće Italije, stranke neofašističkih korijena

24.09.2022.
u 00:01

Popularnost joj raste otkad je ublažila retoriku oko nekih tipičnih desničarskih tema. Budu li se njezina Braća Italije pojavila kao najveća stranka na sutrašnjim izborima – što je ishod prema kojem bi Meloni vodila koalicijsku vladu sa strankom Sjeverna liga lidera krajnje desnice Mattea Salvinija i strankom desnog centra Naprijed, Italija bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija – predstavljat će novo lice europske krajnje desnice: uglađenije i izborno potkovanije nego ikad prije.

Komentara 42

DU
Deleted user
00:42 24.09.2022.

Prije par dana Uršula je zaprijetila da će Italija dobiti batine ako glasa za neofašiste...sramota za EU koja ne poštuje volju naroda i demokratske izbore, nego bi opet Italiji instalirala nekog bankara i tehnokrata na vlast..Uršula prijeti Italiji kao neki šef Kominterne

DU
Deleted user
00:16 24.09.2022.

Giorgii Meloni je talijanska Marine Le Pen. Zalaže se za autentične kršćanske i antiglobalističke vrijednost. Poželimo joj sreću.

HE
Helios
07:15 24.09.2022.

Čuo sam se sa nekim ljudima tamo velika većina če glasati za nju mogla bi i da pobjedi a što se tiče briselskih birokrata .sada ih je strah ako ova pobjedi moglo bi da padne sve u vodu i njihovi planovi o modernom ropstvu koji su planirali ubrzo uvesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?