Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za istim stolom

On je njihov car! Pogledajte kako otac zabavlja četvorke

sienna miller
afp
18.05.2013.
u 16:35

Četverostruki sretnik očito se dobro zabavlja praveći grimase i ispuštajući šaljIve zvukove koji njegove mališane nasmijavaju

Ponekad je teško zabaviti samo jednu bebu no, sudeći po snimci koja je postala posljednji internetski hit, otac četvorki tih problema nema. Četverostruki sretnik očito se dobro zabavlja praveći grimase i ispuštajući šaljIve zvukove koji njegove mališane jako nasmijavaju. Svi oni sjede za istim, posebno izrađenim stolom koji podsjeća na konferencijski, a sadrži četiri ''rupe'' u koje su umetnute sjedalice za bebe.

Prizor je time zanimljiviji, a to nisu propustili komentirati niti mnogobrojni od osam milijuna ljudi koji su samo na YouTubeu pogledali snimak.

- Zanimljivo kako slatka stvar može biti još slađa kad se učetverostruči - napisao je jedan razdragani i nasmijani komentator.

>>Rodila bebu kojoj je izmjereno čak 4,5 promila alkohola u krvi!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije