Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiš

Školarci se naguravali, jedan pao i teško ozlijedio glavu

hitna pomoć
Foto: ilustracija
24.12.2015.
u 13:00

Liječnici su mu u bolnici utvrdili teške ozljede, no nisu opasne po život.

Teške ozljede glave zadobio je omiški srednjoškolac koji je, tijekom naguravanja s prijateljem ispred škole, pao i glavom udario u pod.

Splitska policija danas je izvijestila kako su se u utorak navečer dvojica maloljetnika naguravali po izlasku iz omiške srednje škole, a jedan od njih je izgubio ravnotežu i pao te glavom udario u pod.

 Liječnici su mu u bolnici utvrdili teške ozljede, no nisu opasne po život.

 Policija je obavila kriminalističke izvide, razgovarala sa svjedocima događaja te pregledala snimku sa školske nadzorne kamere, na kojoj je bilo vidljivo da je bila riječ o međusobnoj igri dvojice učenika

 Razgovor je obavljen i sa spomenutim prijateljem ozlijeđenog dječaka, a u policiji najavljuju kako će razgovarati i s ozlijeđenim čim se oporavi. Splitskom tužiteljstvu poslali su posebno izvješće. 

>> Teško ozlijeđeni srednjoškolac izmislio da su ga napali u parku

Komentara 1

IB
ivan.biljan68
06:05 27.12.2015.

Bolje bi bili,da su se,u tim godinama naguravali,tko će ćapit neku curu ili,tko će pročitati više knjiga,a sad je ovaj pao i izgubio i ono malo pameti što je imao,ako je imao. Naguravati se mogu samo oni,koji ne misle na moguće nesretne događaje,a ti baš i nisu"čisti".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije