Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BILA JE NAJLJEPŠI PRIMJER LIJEČNIŠTVA'

Tuga u Splitu nakon što je poginula omiljena splitska liječnica: 'Kako zahvaliti ženi koja je spasila toliko naših palčića?'

Split: Klinički bolnički centar Split
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
14.05.2024.
u 12:33

Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata na svojoj Facebook stranici objavila je da je u pitanju prim. dr. sc. Vesna Pavlov, liječnica Zavoda za neonatologiju KBC-a Split. "Opraštamo se od one koja je bila najljepši primjer liječništva", napisali su.

Od posljedica teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći prošlog tjedna u zadarskoj bolnici preminula je 51-godišnja liječnica iz Splita. Hrvatska udruga za promicanje prava pacijenata na svojoj Facebook stranici objavila je da je u pitanju prim. dr. sc. Vesna Pavlov, liječnica Zavoda za neonatologiju KBC-a Split. "Opraštamo se od one koja je bila najljepši primjer liječništva", napisali su.

Od omiljene liječnice oprostili su se i iz Kluba roditelja nedonoščadi "Palčići". "Pokušavamo naći prave riječi za ovakvu tragičnu vijest. Kako izraziti svoju tugu, što napisati? Danas nas je, nažalost, napustila naša predivna doktorica Vesna Pavlov, jedna od hrabrih doktorica splitske neonatologije", pišu.

"Kako zahvaliti ženi koja je spasila toliko naših Palčića, omogućila našim roditeljima da sa svojom djecom na rukama iziđu iz bolnice. Hvala Vam, draga naša doktorice, na svemu, u raj Vas poveli anđeli, počivali u miru Božjem. Iskrena sućut cijeloj obitelji i prijateljima", dodaju.

Podsjetimo, prometna nesreća s dva vozila dogodila se u srijedu, 8. svibnja, oko 16:45 na dionici državne ceste Babindub –Zemunik. Prema rezultatima očevida, do prometne nesreće došlo je kada je 55-godišnji vozač upravljajući teretnim vozilom s prikolicom splitskih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Zemunika, naletio na osobno vozilo splitskih registarskih oznaka koje se kretalo ispred njega u istom prometnom traku. Od siline udara osobno vozilo se odbilo, nakon čega se zarotiralo i potom udarilo u zaštitnu ogradu, dok se teretno vozilo nastavilo kretati do udara u zaštitnu ogradu na lijevom prometnom traku.

VEZANI ČLANCI:

Nesretnoj vozačici osobnog automobila liječnička pomoć pružena je u Općoj bolnici Zadar, gdje su joj konstatirane teške ozljede opasne po život. Nažalost, četiri dana kasnije, 51-godišnjakinja je podlegla ozljedama. Vozač kamiona iz Splita odgovarat će kazneno za izazivanje prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

FOTO/VIDEO Strava u Zaprešiću: Ovo je kanta za smeće u kojoj je pronađen tek rođeni dječak

Komentara 1

TR
tranica
14:21 14.05.2024.

Izvrsna osoba i liječnica. Pokoj vječni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije