Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olujno nevrijeme

Olujno nevrijeme na zadarskom području otpuhalo brodice

policijski brod sv. nikola tavelic, sibenik
Hrvoje Jelavić/PIXELL
06.08.2010.
u 11:21

U blizini mjesta Kožina brodica Lučke kapetanije u vrlo lošim vremenskim uvjetima tražila je manju brodicu u kojoj se, navodno, nalazila jedna starija osoba. Osoba je pronađena na kopnu, a brodicu je vjetar otpuhao u nepoznatom smjeru.

ZADAR - Jučer poslijepodne i navečer nevrijeme je stvorilo velike probleme nautičarima u zadarskom arhipelagu.

- Zbog nevremena u Paškim vratima (uvala Slano) pomoć je zatražilo pet Austrijanaca koji se zbog jakog vjetra nisu mogli vratiti u Pag. U pomoć im je upućen privatni brod koji ih je prevezao. Između otoka Ugljana i Pašmana pomoć je zbog kvara motora zatražila hrvatska brodica s deset članova posade, a asistenciju im je pružila brodica Pomorske policije Zadar. Djelatnici Nacionalnog parka Telašćica pružili su pomoć brodici kojoj se konop zapleo oko brodskog vijka. U blizini mjesta Kožina - Diklo brodica Lučke kapetanije Zadar u vrlo lošim vremenskim uvjetima tražila je jednu manju brodicu u kojoj se, navodno, nalazila jedna starija osoba. Osoba je pronađena na kopnu, a brodicu je vjetar otpuhao u nepoznatom smjeru - istaknuli su iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije