Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevrijeme

Olujni vjetar praćen tučom poharao županjsko područje

nevrijeme3
Viktor Penezić/VLM krapina@vecernji.net
02.07.2010.
u 08:12

Štitarsko područje zahvatila je i tuča čija će se šteta danas procijeniti, ali Štitarci misle da neće biti iznimno velika jer je tuča veličine lješnjaka padala 10-ak minuta.

Olujni vjetar koji je sinoć između 20 i 20.20 sati zahvatio Štitar kod Županje podizao je crijep s krovova i srušio nekoliko stabala u samom mjestu, ali i izvan sela, doznajemo u službi 112. U nevremenu koje je trajalo 20-ak minuta, prema dosadašnjim saznanjima, nije bilo ozlijeđenih.

Štitarsko područje zahvatila je i tuča čija će se šteta danas procijeniti, ali Štitarci misle da neće biti iznimno velika jer je tuča veličine lješnjaka padala 10-ak minuta.

Komentara 2

FR
frabrne
22:48 02.07.2010.

jos kad bi i naveli sortu ljesnjaka onda bi bila potpuna informacija, a ovak nek mi pogadjamo dal su usporedjivali s divljakom ili istarski dugim ili rimskim?

KA
kakodane2
11:54 02.07.2010.

tuča veličine lješnjaka, oraha, graška, kruške, jabuke... smiješno mi je kako je postalo normalno tako označavati veličinu tuče a ne nekim metričkim veličinama, tipa promjera cca 1,5cm i tak :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije