Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovarsko-srijemska

Olujni vjetar oštetio automobile

Zagreb: Vjetar srušio stablo jablana, oštećeno više automobila
Zeljko Hladika/PIXSELL
04.02.2023.
u 17:11

Zbog ovakvih uvjeta, posebno upozoravamo vozače da brzinu kretanja vozila prilagode vremenskim prilikama i uvjetima na cesti, a građanima savjetujemo da vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti i imovini te da nam prijave činjenice o nepovoljnim pojavama i mogućim štetama uzrokovanim ovom vremenskom nepogodom - stoji u priopćenju policije.

Policijska uprava vukovarsko-srijemska je danas, 4. veljače 2023. godine, zaprimila više dojava da je olujni vjetar prouzročio nekoliko oštećenja na imovini.

- Do sada smo zaprimili dojave kako su drveća i grmlja pali na nekoliko prometnih pravaca naše Županije koji su usporili prometovanje, u Jarmini je jedan osobni automobil oštećen jer su nošeni vjetrom s obližnjeg objekta na njega pali crjepovi, u Vukovaru je dojavljeno da je jedna grana pala na jedan osobni automobil, dok su u drugoj vukovarskoj ulici s objekta pali crjepovi na motorna vozila, u Babinoj Gredi je jedan dalekovod pao na jednu obiteljsku kuću, a kako je nevrijeme u tijeku i nadalje pratimo stanje sigurnosti - navode iz policije.

Dodaju i kako za sada nemaju zabilježenih dojava o ozlijeđenim osobama. Policijski službenici zajedno s pripadnicima vatrogasnih jedinica i djelatnicima elektroprivrede promptno reagiraju na dojave kako bi sanirali nastale posljedice.

- Zbog ovakvih uvjeta, posebno upozoravamo vozače da brzinu kretanja vozila prilagode vremenskim prilikama i uvjetima na cesti, a građanima savjetujemo da vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti i imovini te da nam prijave činjenice o nepovoljnim pojavama i mogućim štetama uzrokovanim ovom vremenskom nepogodom - stoji u priopćenju policije.

VIDEO: Savo Štrbac o Milanoviću i Plenkoviću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije