Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Oluja je odvalila kamen s groba hrvatske slobode. Jesmo li je dostojni?

Podsjetimo se da je predsjednik Tuđman sutrašnji blagdan nazvao „Danom domovinske zahvalnosti“, bez „trijumfalizma“ „pobjede“, koju je nazivu pridodala trećesiječanjska vlast

Komentari 6

LU
LUSTRACIJA
18:01 04.08.2018.

Nasi srebreni nogometasi su pokazali da se bez zajednistva i velike muke i borbe - nemoze izvojevati nikakva pobjeda...ni u privredi , ni u politici , ni u ratu ni u demografskoj obnovi drzave....trebamo hrabre ljudi - koji su se spremni zrtvovati

VL
LU
LUSTRACIJA
17:59 04.08.2018.

Hrvatska treba - velike ljude.....s velikim drzavnickim idejama....a ne nekakve birokrate

VL
BR
Brontops
18:09 04.08.2018.

Svaki dan se pojavi jedan novi, pored bezbroj starih, koji svojim vidjenjem "hrvatske stvarnosti" nastoji dodati jos koje zrno negativnosti u ionako vec negativnostima pre zasicenom hrvatskom puku. Umjesto piskaranja i ubacivanja hrvatskom puku kosti za glodanje ova pr scc dr zgadija bi se lijepo trebala uclaniti u jednu od stranaka i iznutra strpljivo mijenjati stvari na bolje.

VL
DU
Deleted user
08:27 04.08.2019.

Hrvatska je dostojna svoje slobode ali i ona i mi moramo još puno učiti.Nemojmo zaboraviti da većina zemalja koje uzimamo kao neki uzor postoje stoljećima i da su se izgrađivale u i učile u različitim uvjetima ali uvjek su imalee svoj jezik,kulturu i granice.

VL
DI
Direkt
18:04 04.08.2018.

Ugledni američki časopis Foreign Policy objelodanio je svoje izvješće o proslavi koja ”glorificira fašističku prošlost zemlje”.A riječ je o jednom od najozbiljnijih časopisa koji čitaju diplomati i kreatori vanjske politike u svijetu, obvezni orijentir za sve one koji prate svjetska zbivanja. Prema njima je proslava o kojoj je riječ proizvod društva i političke klase koja je pokazala malo želje da se obračuna s najgorim trenucima hrvatske prošlost! Pametnome dosta.

VL
JO
jocoudriga
19:12 04.08.2018.

Projekt slobodna Hrvatska u ćorsokaku...ekonomija propala,korupcija,zdravstvo ne funkcionira, katastrofalna demografska slika,odlazak ljudi....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.