Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obilna kiša

Oluja Bella poplavila dio Velike Britanije: Izdana brojna upozorenja, stanovništvo evakuirano

Foto: PIXSELL
1/6
26.12.2020.
u 21:49

Nastavak kiše očekuje se u nedjelju i ponedjeljak

Oluja Bella u subotu je, donijevši obilne kiše i nalete vjetra do 112 kilometara na sat, zahvatila Britanske otoke gdje je objavljeno više upozorenja na nevrijeme.

U 5 sati ujutro, Engleska je imala 78 upozorenja na poplavu te 99 oglašenih uzbuna, u Walesu su na snazi bila dva upozorenja na poplavu i pet uzbuna, dok je Škotska agencija za zaštitu okoliša izdala sedam upozorenja i 13 uzbuna, izvijestila je novinska agencija PA.

Ranije je preporučeno da zbog približavanja oluje Bella više od 1300 stanovnika napusti svoje domove u jugoistočnoj Engleskoj tijekom blagdanskog razdoblja.

1/6

S obzirom na porast vodostaja rijeke Great Ouse, policija je dan prije Božića u Bedfordshireu upozorila tisuće ljudi da odu iz svojih domova.

Nastavak kiše očekuje se u nedjelju i ponedjeljak. 

VIDEO Snijeg nadomak Splita

Komentara 1

Avatar KarenOF76
KarenOF76
22:19 26.12.2020.

Роtpunо sam gоla. Žеliš vidjeti fоtоgrаfiju? - https://vo.la/HW6Uj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije