Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI PRAVNI PROBLEMI

Đolo nedavno optužen za prevare, sada pritvoren zbog pokušaja razbojstva

policijske lisice
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.05.2018.
u 15:02

Određen  mu je jednomjesečni  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ivica  Đolo  (40),  koji  je  nedavno  optužen  da  je  predvodio  skupinu prevaranata koja je od naivnih građana na lažnoj prodaji stanova uzela 9 milijuna kuna, ponovo se našao u problemu.

Ovaj put Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu protiv njega je pokrenulo istragu jer ga se sumnjiči za pokušaj  razbojstva.  Sumnja se da je Đolo 18. svibnja u 13.50 ušao u jednu  mjenjačnicu na području Zagreba.

S vlasnikom je započeo razgovor o navodnoj zamjeni novca, a onda je iznenada iz svog ruksaka izvadio pištolj i uperio ga u vlasnika  mjenjačnice tražeći novac. Kad se vlasnik počeo naguravati s Đolom, u mjenjačnicu je dotrčala vlasnikova sestra te su ga zajedno izgurali iz mjenjačnice.

No Đolo se nakon kraćeg vremena vratio(!?) u mjenjačnicu po svoj ruksak. Tada se ponovo sukobio s vlasnikom i njegovom sestrom  kao i s vlasnikovom drugom sestrom koja je u međuvremenu stigla u mjenjačnicu. Na kraju je ipak uspio pobjeći i otrčati iz mjenjačnice, a nakon  nekoliko  dana  našla  ga  je  policija  i  uhitila.  Određen  mu je jednomjesečni  istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Đolo je inače višestruko prijavljivan i osuđivan zbog više kaznenih djela.

policijske lisice
1/6

 

Komentara 5

Avatar maxist
maxist
18:08 31.05.2018.

Đolo ?!....zagorec ni.....

RI
rightside
19:25 31.05.2018.

i kaj? mislite ga opet pustit i opet za koji mjesec optuzit za npr pretnju oruzjem il nesto gore?? nista cudno,, tako radi policija, ili bar jedan manji dio nje,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije