Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Oliver ide dalje: Vraća se na koncert za 70. rođendan

27.08.2017.
u 00:00

Na početku karijere svirao je u barovima po svijetu, a najdulje se zadržao u Meksiku

Kažu da zdrav čovjek ima milijun želja, a bolestan samo jednu. Možda i dvije ako pitate Olivera Dragojevića. Našem najvećem glazbeniku prije više od dva tjedna u splitskom je KBC-u dijagnosticirana teži oblik bolesti pluća, no osim ozdravljenja, njegova su želja mir i privatnost. Oliver se povukao u osamu Vele Luke, mjesta na otoku Korčuli koje godinama svako ljeto predstavlja njegovu oazu mira, i danas ondje uživa s obitelji, sa suprugom Vesnom, sinovima Dujom, Damirom, Davorom, snahama i petero unučadi. U posjet mu dolaze i dragi prijatelji koje je također, kao i ostatak javnosti, šokirala neugodna dijagnoza.

– Oliver Dragojević je jedna sigurna kvaliteta, kako bi Francuzi rekli. Užasavam se negativnih nagađanja, pustimo čovjeka na miru. Neka mu Bog da zdravlje, a jedan takav čovjek, s takvom impozantnom karijerom zaslužuje da se o njemu govori sve najbolje. Sve se može riješiti. Čvrsto vjerujem da će sve biti u redu, vjerujem u njega i vjerujem da ima veliku snagu. On je čovjek kojeg treba poštovati kao i sve nas koji smo nešto dobro napravili – rekla nam je glazbena diva Tereza Kesovija.     

Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista.

Ne propustite i druge zanimljive teme:

- Svježinu i napredak našem društvu donijet će strani doseljenici

- Povijest Mamićeve djedovine

- Plenković glumi Churchilla, napravi problem pa pusti da se drugi glođu

- Ante Mrvica: Jadrolinijin dobri duh mora u mirovinu

Komentara 32

BR
brunac
22:44 26.08.2017.

Bože !,daj mu snagu da može iznjeti svoj životni križ ,podaj mu ozdravljenje,da nam još dugo pjeva i uveseljava svoje simpatizere. Bože blagoslovi Ga!

JO
Journalist007
21:19 26.08.2017.

Olivere, drž' se!

OS
osica
22:06 26.08.2017.

a zašto mu vi novinari ne date mira. ? Bolest , bilo koja, bilo koga, je ta koja svakom čovjeku, pa i javnoj osobi, daje pravo na osamu, privatnost, mir , ozdravljenje. "Ja ću doć, na koncert" to je moja to je moja želja kao i Oliverova da ga odrzi. Hoće li se ostvariti ? prerano je reći za mene i njega , jer nitko ne zna što mu sutra donosi. Pustite čovjeka na miru da se liječi, to je prioritet . Naravno priprema koncerta može ili i bez angažmana Olivera , jer on sad ima druge prioritete i jednu veliku želju , da ozdravi . J a mu to od srca želim . Treba mu mir , dajte mu ga svi koji ga volite i poštujete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije