Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oleg Butković:
Povratak na članak

'SDP vodi prljavu i ostrašćenu kampanju, sada sa SDP-om teško moguće koalirati'

Vidimo da je počela prljava kampanja, SDP je sve nervozniji zbog rasta rejtinga HDZ-a, rekao je Butković

Komentari 25

TR
Trisestrice
22:35 08.08.2016.

Pa nitko normalan u HDZu nebi koalirao sa partjom i to se treba tako reci. Cini mi se da svi nekako to zaobilaze sa frazama "tesko moguce". Pa zena je ili trudna ili nije. Tako treba reci da HDZ neceece nikada koalirati sa SDPom....jer ce inace ostati bez svojih clanova. Za pitanja nacionalnog interesa u Saboru se naravno mora razgovarati. I to je to. Just say NO.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
22:32 08.08.2016.

čemu osvrtanje na laprdanje Grbina i Jovanovića.pa oni su postali mačka koja se vrti u krug i lovi vlastiti rep.ponovo su se vratili u 45 i kao da su opet došli iz šume kao mladi pripadnici OZNE i partizanski komesari.ne treba davati važnost njihovom egu bez pokrića.bavite se gospodarstvom i svojim narodom a skojevce ostavite njima samima.

VL
MS
mare_split
22:33 08.08.2016.

Mladiću, što vam je! 'Sada je sa SDP-om teško moguće koalirati' (slab 'vokabular'! Čista jedinica!) ..., Mogu li zaključiti kako je jučer, a tako bi moglo biti i sutra, sa SDP-om MOGUĆE koalirati? ... Još jedan 'naputrani' uhljeb! Tako too biva kad čovjek iz škole, bez dana rada u struci (staža!) završi kao karijeristički poptrčko! ... Jadno!

VL
DU
Deleted user
23:20 08.08.2016.

ne podržavam paljenje ničijih zastava ali imam dojam da će nam političari zaratiti zbog jedne srpske zastave dok istovremeno ni riječi a kamo li notu da upute komšijama zbog hrvatske zastave,koja je inače u srbiji najtraženiji artikal za spaljivanje.

VL
DU
Deleted user
23:44 08.08.2016.

sdp je sve svoje snage fokusirao u lov na "fašiste".slušam jovanovića kako proganja filofašiste,kolegica mu pusić kao najveću ugrozu za hrvatsku navodi isil i kako reče,ekstremne hrvatske desničare.i takvi bi ljudi vodili hrvatsku,izgubljeni u vremenu i prostoru.tko su ti fašisti i koja djela i akcije potpisuju da bi ih ovi zapjenjeni,crvenih očiju, skraćivali za glavu,samo da je prilika.milanović je prvi koji je redovito počeo spominjati fašiste dok su njegovim dolaskom na vlast neprijatelji hrvatske dobili krila a ovo što se danas događa je klasični obrambeni refleks.

VL
FI
Fisherman
23:05 08.08.2016.

Pa ako pogledamo sastav SDP-a i partnera dolazimo do zakljucka da je njih 60% osudeno za kriminal najcesce krađe,a ostalih 40% ima jugopartizanskocetnicke predke.MOST je skupina individua nis koristi....lezilebovici.Sve neki predsjednici mjesnih odbora u svom selu.Zivi Zid .....Pernar i Milicevskii su dobili degenericnog sincica...Neznas koji je umobolniji od kojeg...Bio sam prisutan u Petrovoj bolnici kad je nevjencana supruga Sincicu opalila samar u hodniku jer je zaboravio nesto donjeti...i takav bi trebao voditi drzavu? HSS...za njih netreba trositi rijeci jer su sami o sebi dosta rekli prelaskom u kukulele koaliciju a da nisu pitali clanove od kojih po najnovijim izvjestajima sa terena izaslo iz stranke slovima i brojkom 3. tisuce.Nisam HDZ-ovac ali kad bolje razmislim...bolje da postanem.Moj glas ide njima.

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
23:53 08.08.2016.

Butkoviću, kažeš "sada sa SDP-om teško moguće koalirati", a mi čitatelji tebamo obratiti pažnju na ono "sada". A sutra ili prekosutra je moguće, je li? Važno je da prvo prođu izbori, zar ne? Koja ste vi, čast rijetkim iznimkama, samodostatnaa nakupina nemoralnih ljudi, slabih karaktera s velikim željama za vlašću i povlasticama, enormnih prohtjeva koji debelo nadvisuju vaše sposobnosti. Svi vi skupa imate sreće pa su Hrvati mlaki i mlitavi, ko mazge trpe i šute, a vas bi trebalo zaključati u onoj zgradi Sabora kao što su bosanci zatvorili svoje zgubidane u zgradi parlamenta bez hrane i vode i ne dati vam da pomolite nos dok vam se glave ne provjetre. Došlo bi vam kao duhovna obnova sve dok jedan po jedan ne izjavite kako trajno odstupate iz politike ili ne shvatite što politika treba biti.

VL
MS
mare_split
22:35 08.08.2016.

... i još nešto: jasno mi je druže Butković da gledate budućnost, jer je prošlost vašeg roda - komunjarsko-krim....nalna!

VL
DU
Deleted user
13:27 09.08.2016.

Koji zbrkani čovjek. HDZ cijelo vrijeme provodi puzajuću ustašizaciju Hrvatske, i kad netkos s vremena na vrijeme ukaže na to i ispadne da je "car gol", ovakvi likovi izvaljuju da netko drugi radi ideološke podjele. Koji biser...

VL
ST
stric8
03:30 09.08.2016.

...butkoviću čemu to "sada".... jasno i glasno izrecite da ne dolazi u obzir nikakva koalicija sa sljednicima komunističe oligarhije...

VL
KS
kreslav.sahtic
22:34 08.08.2016.

Kradezeovci ni ove godine nisu isplatili regres djelatnicima Studentskog centra u Zagrebu!

VL
DU
Deleted user
06:40 09.08.2016.

HDZ pušta junake iz trećeg ešalona koji se vole junačiti i laprdati. Poslije izbora, ako zatreba će šef reći da je bilo izvučeno iz konteksta.

VL
AO
admini_obrišite_si_mami
07:05 09.08.2016.

kaj nije ovaj gospon bil prvi uz Karamarka i punih usta hvale za velikog vođu?!?

VL
KO
kolateral77
09:31 09.08.2016.

Novi HDZ-ov kadar napravio veća sranja u par mjeseci nego što bi se SDPovci i sjetili napraviti. Još jedan tupko koji je dobio zadatak banalizirati sve što je iole dobro!!!

VL
TR
truba
09:36 09.08.2016.

Idi lovi pokemone.

VL
IS
istri
14:56 09.08.2016.

butkovicu svakom normalnom i postenom prisutna je nervoza i strah mogucnosti da ponovo sjedne na vrhu jedna partija koja je pokrala hrvatsku do temelja. opravdani strah vidi malo u turskoj: ovaca koliko ti srce zeli. a ovce zabljeju na poziv cobana.

VL
AM
AMD------------------------
22:41 08.08.2016.

vama iz hdz pitanje, tko ste vi? mesici ?,sanaderi ? tko je plenkovic ? sto njega razlikuje od milanovica? ako je plenkovic nesto novo dobro ,onda ima otprilike 2 godine posla hdz uvesti u red ,da rade za gradjane a ne za vlastiti dzep.

VL
BU
Bubalamala
00:11 09.08.2016.

Tipične optužbe HDZ-a. Izmišljotine bez argumenata samo da se grdi protivničku stranu.

VL
Avatar mama mia
mama mia
23:16 08.08.2016.

Za HDZ je kampanju u Kninu vodila precjednica jer sami valjda niste sposobni

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.