Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgorjelo do temelja

Okupljalište Splav u Dugoj Resi progutala vatra

splav mrežnica (1)
Foto: Tomislav Klarić/Radio Mrežnica
1/5
29.02.2012.
u 16:53

Vlasnik opovrgava gradska brujanja da je požar u njegovu objektu podmetnut

U požaru koji je buknuo oko 14 sati gotovo je do temelja izgorio poznati ugostiteljski objekt Splav smješten na rijeci Mrežnici u Dugoj Resi, javlja Radio Mrežnica

Kako je riječ o drvenom objektu, vatrogasci DVD-a Duga Resa nisu ga uspjeli spasiti.

Vlasnik Alen Pušić za Radio Mrežnicu izjavio je  da nema snage otići pogledati kolika je šteta. Opovrgnuo je gradska brujanja da je požar podmetnut.

 

Komentara 7

UK
Ugo Kajvez
20:32 29.02.2012.

Šteta, - stvarno, po lijepom vremenu bio užitak tamo piti kavu .....

TI
tintilinic100
08:21 01.03.2012.

trebalo bi najprije vidjeti dal je to bilo osigurano.. kada je osigurano i na koliko para je osigurano.

Avatar hakela9
hakela9
11:51 03.03.2012.

Dragi moj @utvara73 tebi i ostalima na znanje, Dotični Alen Pušić moj suborac,je 1993 kao aktivni pripadnik 1 gardijske brigade\"Tigrovi\" ranjen na Velebitu(Tulove grede).to su činjenice koje svatko može provjeriti. Prema tome nije točno da je Alen neki tamo folirant , kako ga pokušavaš prikazati, vjerojatno iz nekog razloga samo tebi poznatog!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije