Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Organizirao HSS
Povratak na članak

Okrugli stol o referendumu o braku: Gdje su vrednote padale, padale su i civilizacije

Predstavnik inicijative U ime obitelji Lino Zonjić kaže da je prikupljanje potpisa za ovaj referendum bilo odgovor na situaciju u kojoj živimo u Hrvatskoj, odnosno na pokušaj nametanja raznih ideoloških pitanja s kojim se inicijativa ne slaže.

Komentari 4

DU
Deleted user
15:19 27.11.2013.

Kakve veze imaju gejevi s "padom vrednota" i "padom civilizacije"? Pa oni su oduvijek tu. Prije bih ovakve nečovječne referendume povezao s "padom vrednota" i "padom civilizacije".

VL
DO
doktorica
20:01 27.11.2013.

puno vike ,iako su građani već sve rekli potpisima....

VL
DT
dturina
15:01 27.11.2013.

Oni bi imali ideje kakve su imali nacisti, ali ne bi da im vele da su isti.

VL
DU
Deleted user
14:33 27.11.2013.

Što je, nakon homoseksualaca, sljedeće na redu u ime promocije HRAST-a, Crkve i moralnog zdravlja nacije? Razvod braka? Predbračni seks? Preljub? Pobačaj? Izvanbračne zajednice? Neplodni parovi? Parovi koji ne žele imati djecu? Samci? Uvođenje obveze razmnožavanja? Zabrana kontracepcije? Zabrana umjetneana umjetne oplodnje? Zabrana rada nedjeljom? Teško bolesni i osobe s poteškoćama (beskorisni, sve ih odvesti u posebne ustanove radi smanjenja troškova)? Ne-Hrvati i doseljenici u RH? (staviti ih u drugi red pri zapošljavanju) Nevjernici? Ne-Rimo-katoličke vjerske zajednice? Sloboda mišljenja? Nepoćudna slobodoumna umjetnost? Nepoćudni mediji? Penzioneri (odvesti ih u posebne ustanove radi smanjenja troškova, a stanove dati mladim obiteljima)? Bogati (oduzeti im „višak“ imovine)? Doduše, HRAST i Crkva ovdje sigurno ne bi bili „za“… Nedolično odijevanje? Zabrana iseljavanja iz RH? Ukidanje višestranačja? Uvođenje smrtne kazne? Uvođenje cenzure? Itd., itd…

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.