Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fiskalna politika
Povratak na članak

Okrugli stol Martine Dalić: Hrvatskoj treba ustavno ograničenje na visinu deficita

Planirajući javne financija često se javlja dilema između štednje i rasta, ali ta dilema za Hrvatsku nije relevantna jer ekonomske okolnosti zahtijevaju oboje, naglasila je Dalić.

Komentari 1

NV
novo vriijeme
15:46 20.11.2014.

kako se svi opamete kada odu sa vlasti. A kada je Martina bila na vlasti svakih 2-3 mjeseca je išla na posudbu u Svjetsku banku, posljednji puta su joj poručili da na sjednicu UN može doći ali na po kredit ne dolazi jer je previše zadužila Hrvatsku. U Hrvatskoj su najglasniji oni koji nemaju pojma ili su nepošteni, drugi ne dobijaju društveni prostor

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.