Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REFORMA ZDRAVSTVA

Okrenimo stvari. Zdravstvo nije trošak i problem, nego može biti pokretač razvoja nacije – najvažniji i najsnažniji!

19.05.2021.
u 13:35

Postoje brojni argumenti zašto je upravo zdravstvo jedan od rijetkih preostalih sektora u kojem i dalje postoje resursi koje je “samo” potrebno povezati u jedinstvenu izvoznu strategiju i, naravno, podržati sredstvima EU za oporavak i otpornost. Hrvatska može razviti svoju specifičnu, unikatnu izvoznu priču

Komentara 3

SI
sisavac
14:12 19.05.2021.

ne postoji nobelova nagrada za ekonomiju... nobel ekonomiju nije priznavao kao znanost. zdravstvo jest trošak. kako inače pravdate 40 mlrd kuna godišnje koje taj sektor pojede? ulaganje? u što, u plaće liječnika?! oni su za svoj posao u našim okolnostima, standardu, debelo preplaćeni, imaju sve beneficije koje su mogli zamisliti, i sad im je još i korona dobro došla da dobiju neki dodatak. malo zanimljivije doktorice češu po 30k kn mjesečno! nema gdje ih nema, od ljetovanja, zimovanja, afrike, jedrenja. pokretač razvoja? zdravstvo? jel on normalan?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije