Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi stari premijer Indije
Povratak na članak

Oko Modija se okupili najmlađi i najdesniji

Iskoristio je nedavni sukob s Pakistanom da bi kod kuće raspirio strah od Muslimana

Komentari 2

ZI
zimerman
16:07 27.05.2019.

Ne raspuruje on nikakav strah protiv muslimana .Pakistan je oteta Indijska zemlja . To muslimanima nije dovoljno pa sad hoce i Kašmir , a poslije Kašmira ce ići dalje i nikad neće sami stati . Islamisti terorisu Indiju , ubijajuu turiste po hotelima i stalno prijete . Muslimani u Indiji uživaju sva moguća prava dok je u Pakistanu je obrnuta priča ,...hinduizam je zabranjen religiozna sloboda postoji samo za muslimane.

VL
Avatar Viktor999
Viktor999
18:07 27.05.2019.

Opet proislamistički intoniran članak, znači svi oni koji muslićima ne daju da se šire i nameću svoj primitivizam svim drugim zajednicama bivaju proglašavani fašistima; očito NWO gazde dnovinare dobro plaćaju za prodaju duše đavlu i širenju prljave propagande diljem svijeta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.