Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Magazin i Grdović

Oko 80 tisuća Splićana na Rivi dočekalo Novu godinu

željko kerum, magazin, mladen grdović (1)
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
01.01.2012.
u 13:00

Zbog pretjerane konzumacije alkohola Hitna pomoć imala pune ruke posla, a i vatrogasci su imali posla zbog petardi.

Oko 80 tisuća Splićana i njihovih gostiju Novu 2012. godinu dočekalo je na rivi uz pjesmu, recesijski vatromet i zaglušujuću buku petardi i raznoraznih pirotehničkih sredstava.

Točno u ponoć Splićanima je novogodišnju čestitku uputio gradonačelnik Željko Kerum zaželjevši im puno sreće, zdravlja i blagostanja u 2012. godini. U glazbenom dijelu programa nazočne na prepunoj rivi zabavljali su grupa Magazin, Petar Grašo i Mladen Grdović.

Osim na rivi i po kućnim zabavama, Splićani su slavili i po kafićima, restoranima, konobama i hotelima. U svim gradskim kvartovima odzvanjalo je pucanje pirotehničkih sredstava. Djelatnici splitske Hitne medicinske pomoći imali su pune ruke posla sve do jutra, uglavnom zbog pretjeranog konzumiranja alkohola. I vatrogasci su u najluđoj noći zabilježili više od trideset intervencija, i to uglavnom zbog paljenja petardi i manjih požara.

Komentara 5

DK
dkatica2
16:33 01.01.2012.

Ovi lažu ------------ bilo nas je oko 120 000 , kad budemo rušili vladu bit će nas pola milijuna!

AG
Agramer198
18:50 01.01.2012.

Ne budite retardirani, tema je Nova godina.. -.- Nego svima ostalima želim uspješnu novu i da vam se ispuni ono kaj ste zaželjeli :)

MA
maxxxx
23:59 01.01.2012.

Je, tema je Nova godina...gledam malo CMC, a ono se čuje \"Je*** Zagreb i dinamo\", pa kaj su toliko iskompleksirani da na dočeku Nove to viču?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije